De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

42Brasso/42Saga 890 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd

42Brasso/42Saga

Bedrijf

Info over de werkgever

42Brasso

42Brasso is een eclectisch fusion restaurant met een licht eigenwijze inrichting (vergeet niet naar boven te kijken!), pal in het centrum van Duffel. Brasso is een samentrekking van ‘brasserie’ en ‘restau(o)rant’: we willen gerechten op restaurant-niveau presenteren met de vriendelijke ontspanning van een brasserie.
Naast traditionelere evergreens – met telkens toch nog een eigenzinnige ingreep van chef-kok Marijke Ryckeboer – kan je proeven van verrassende gerechten uit Franse, Belgische, Europese en wereld-keukens.
Ook vegetariërs kunnen bij 42Brasso rekenen op volwaardig creatieve groentengerechten.

42Saga

Een ‘urban café’ in Duffel? Je zou het zo direct niet verwachten, maar de 42Saga doet er vrolijk z’n eigen ding. Een eclectisch interieur en muren waar je blijft naar kijken maken van deze bar een belevenis op zich. 42Saga heeft zich dan ook op korte tijd weten te profileren als the place to be voor jong geweld in Duffel en omstreken.
Van een simpel pintje tot een quirky cocktail, je kan het allemaal krijgen bij 42Saga. Typische café-snacks, maar ook wat meer avontuurlijke kleine gerechtjes zijn tot 22:00 te verkrijgen.

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE