Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

De Fortuyne 564 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd

De Fortuyne

Bedrijf

Info over de werkgever

Een restaurant op maat van de moderne stadsmens, dat is De Fortuyne. Een plek waar je ’s middags een lichte lunch kunt krijgen, elke zaterdag namiddag High Tea of een gebak om duimen en vingers bij af te likken en ’s avonds – wanneer de lichten dimmen – culinaire toppers om te delen of om gewoon lekker voor jezelf te houden. Aan jou de keuze. Toch wat meer tijd voor de lunch? Ook op de middag kun je foodsharen.
De Fortuyne is gelegen pàl in het centrum van Mechelen. Het hele team staat klaar om je te
ontvangen.

Een 8 wekelijks veranderende kaart, die zowel vlees-, vis als groentenliefhebbers bedient. Bent u veganistisch? Ook dan kan u terecht bij ons, onze chef’s passen de gerechtjes graag aan en als ze dit op voorhand weten kan er ook extra aandacht aan geschonken worden! Zo blijft het voor iedereen spannend. Onze benen zijn alvast ingesmeerd en onze messen geslepen.

Een restaurantbeleving is meer dan lekker eten. Naast het prachtige interieur, hebben we achteraan het pand, tussen de historische muren, een buitenruimte die je even doet
vergeten dat je in het centrum van de stad zit. In de buitenruimte, genaamd ‘De Pergola’ kan je zowel in de zomer als in de winter komen genieten. Winter, dat betekent dicht bij elkaar kruipen, het haardvuur aansteken, een geweldige maaltijd en een fantastisch glas wijn. In De Fortuyne kan dat gewoon op het verwarmde tuinterras. Ontdek het zelf!

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE