De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Hotel Restaurant Taormina

Follow
Something About Company

In 1993 opende Taormina als één van de eerste restaurants en pizzeria’s in Zaventem zijn deuren. Het jonge koppel Giuseppe en Maria-Pia noemden de zaak naar de stad van hun huwelijksreis in Sicilië, hopend op evenveel succes in het werk als in de liefde. Samen staan ze achter het gezamenlijke doel om kwaliteitsvolle Italiaanse specialiteiten aan te bieden aan de lokale bevolking en bedrijven in Zaventem.

Met hetzelfde belang voor eerlijkheid, traditie en kwaliteit staan Giuseppe en Maria-Pia er 27 jaar later nog steeds: Giuseppe als chef-kok en Maria-Pia als gastvrouw in de zaal. Samen delen ze met hun personeelsleden dezelfde waarden en normen als toen om de klant met dezelfde energie en warmte doorheen de jaren te blijven ontvangen.

Wat ooit begon als klein buurtrestaurantje is inmiddels een matuur en bloeiend bedrijf.
Met niet minder dan 200 plaatsen, een hotel van 50 kamers en takeaway & delivery diensten is Taormina een vaste waarde in de regio. We staan ten dienste van de lokale bevolking en als enige hotel aan het industriepark dienen we ook onze internationale gasten van alle omliggende bedrijven.

Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de tweede generatie met ambitieuze groei- en uitbreidingsplannen.

This company has no active jobs