De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Mamma Roma

Follow
Info over de zaak

Heb je zin om gezellig samen te zijn met vrienden of familie? Stap dan binnen bij één van de Mamma Roma-restaurants en ontdek de echte Romeinse streetfood: pizza al taglio. Geen chichi hier, de sfeer is chill: we eten pizza met onze handen, net zoals daar!

2005

Mamma Roma ziet het daglicht in de buurt van Flagey, de mythische bruisende buurt van Brussel. Het restaurant is niet groot maar de foodies aarzelen niet om in de rij te gaan staan om de pizza al taglio te ontdekken. Een verslaving start…

2007

De liefde voor de Romeinse pizza is groot, dus er openen nog twee restaurants in Brussel. Eén in de Europese wijk, op het Jourdanplein, en één in de heel hippe Châtelainwijk.

En het gerucht van de lekkerste pizza’s al taglio steekt ook de grens over, tot in Parijs. Meerdere restaurants openen hun deuren in de Franse hoofdstad.

2019

Vlaanderen snakt ernaar om de goddelijke pizza al taglio te ontdekken. Mamma Roma beslist daarom om ook een zaak te openen in Gent, om zo de noordelijke smaakpapillen ook te veroveren.

2021

In het hartje van Brussel op het Sint Katelijneplein zal je weldra onze lekkere al taglio pizza kunnen proeven. Ook op de Korenmarkt in Gent zal men nog dit jaar de heerlijke geuren van knapperig gebakken pizza al taglio niet kunnen weerstaan. Antwerpen kan al uitkijken naar een volgende opening en in het Groothertogdom Luxemburg wordt de eerste telg van Mamma Roma Luxemburg geboren.

 

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd