De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Oh Gourmet by Tuincafé

Follow
Something About Company

Welkom bij Tuincafé, waar elke dag, een toegewijd en enthousiast team klaarstaat om je hartelijk te verwelkomen van een smaakvol ontbijt tot een verukkelijke lunch of overheerlijke pannenkoeken, ons team bereidt het allemaal vers én met ongeëvenaarde passie. Maar dat is niet alles! Bij ons kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk kopje koffie of een sprankelend glas bubbles.

In de zomermaanden wordt Tuincafé een oase van gezelligheid, waar je kunt ontspannen op ons prachtige, ruime terras, omgeven door groen en met een leuke speeltuin voor de kinderen. Of je nu komt voor een uitgebreide maaltijd of gewoon even wilt genieten van de zon, ons terras biedt de perfecte ambiance.

Onze chef creëert elke maand nieuwe suggesties. Zo blijven we ons trouwe cliënteel prikkelen met spannende creaties. En uiteraard staan we garant voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bij Tuincafé streven we er altijd naar om de meest smaakvolle, verse gerechten aan te bieden, zonder afbreuk te doen aan de betaalbaarheid.

Oh Gourmet by Tuincafé has posted 1 job