Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Vanallier Premium Belgian Fries 864 keer bekeken

Volgen

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd

Vanallier Premium Belgian Fries

Bedrijf

Info over de werkgever

Vanallier serveert hippe streetfoodgerechten in een sfeervol kader. Verwacht je aan verrukkelijke wraps, salades, gourmethotdogs, op plaat gebakken hamburgers (al dan niet met een twist) of oer-Vlaamse klassiekers – steeds met dat tikkeltje meer. Bovendien zijn ze vergezeld door de frietjes van Bossuwé, wereldvermaard in Kortrijk en omstreken. Kortom, een totaalbelevenis, waar iedereen – van zakenlui tot families met kinderen – zich opperbest voelt!

Het interieur is gezellig en trendy met oog voor de historiek van het pand. Onder meer de houtaccenten, nostalgische zwart-witfoto’s en de industriële verlichting springen in het oog. Goed om weten: je kunt vooraf het tafeltje van je voorkeur reserveren. Wie de koks graag aan het werk ziet, boekt zo in een vingerknip een plaatsje bij de open keuken!

Het ‘aperitief Vanallier’ met een combinatie van bier en gin is meteen een schot in de roos. De spijskaart biedt zowel avontuurlijke ontdekkingen als echte klassiekers verrijkt met een eigen tintje. We herkennen heel wat hippe lekkernijen die je ook van de betere foodtrucks mag verwachten: denk aan onder meer wraps boordevol smaakvolle ingrediënten, gourmetburgers en hotdogs. Zoals de naam van de zaak al doet vermoeden, biedt dit fijnproeversadresje ook heel wat klassiekers ‘vanallier’. Het stoofvlees op basis van varken en kalkoen, met bier van Brasserie Lefort is een van de absolute specialiteiten. De omelet Vanallier vormt op zich al reden genoeg om hier zeker nog eens terug te komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de steak tartaar of artisanale kalfszwezerik-, garnaal- of kaaskroketten! Bij alle gerechten worden de niet te versmaden frietjes van Bossuwé in een origineel frietmandje geserveerd. Bovendien worden deze frietjes gemaakt met aardappelen van lokale telers! Om het feestje compleet te maken, pleziert Vanallier zoetekauwen met een chocolademoelleux of artisanaal ijsje.

Het Vanallier-concept past bij een zeer breed publiek. “Van 0 tot 99 jaar”. Zakenman, familie met kinderen of vereniging, … Onze medewerkers ontvangen je steeds met de glimlach, in een ongedwongen sfeer. Tafelen bij Vanallier blijft bovendien altijd zeer betaalbaar!

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE