De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Afwas medewerk(st)er seizoen Plopa Hotel

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Plopsa Hotel, gevestigd naast Plopsaland in De Panne, te versterken met een Afwas Medewerk(st)er.

 

Takenpakket

  • Als afwas medewerker zal je werken in shiften, je bent dus flexibel ingesteld en hebt geen probleem met een service-coupé op rustige dagen.
  • Tijdens je shift zal je instaan voor de reiniging van alle gebruikte materialen door en van de F&B afdeling: afwas van porselein, glazen, keuken materialen…
  • Na-en tijdens de diensten zorg je steeds voor een ordelijke werkplaats.
  • Je helpt actief mee met de dagelijkse reiniging van de keuken, opslagplaatsen, afwas ruimtes…
  • Je kan alle wettelijke HACCP regels en richtlijnen toepassen.
  • Je kan overweg met verschillende soorten reinigingsmachines en producten en reinigingsprocessen.
  • Het Hotel is 24/24 & 7/7 geopend, dit wil zeggen dat het hotel rekent op een team die steeds bereid is om elkaar te helpen. Indien zij je hulp nodig hebben, dan sta je voor hen klaar, zoals zij jou ook zullen helpen indien nodig (dit kan ook in een ander departement zijn).

 

Profiel

Je kan zelfstandig werken, je bent nauwkeurig en ordelijk. Je bent discreet en klantgericht (De Plopsa Smile). Je kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden en werkuren. Je kan omgaan met stress en je komt regels en afspraken na. Je spreekt Nederlands/Frans, een andere taal is een pluspunt.

 

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een seizoenscontract van bepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de parken.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: