Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Assistent F&B Service Manager m/v Martin’s Red

Job Expired

Assistent F&B Service Manager m/v Martin’s Red 323 keer bekeken1 sollicitatie

JOB DETAIL:

  • Provincies Vlaams-Brabant

Voor hotel Martin’s Red in Tubeke zijn wij op zoek naar een Assistant F&B Service Manager. Martin’s Red ligt op de site van het Belgian Football Center in Tubeke, het trainingscentrum van de Rode Duivels maar ook van talrijke andere sportploegen van verschillende niveaus (profvoetbal, beloften, buitenlandse delegaties, …). Maar naast de services op maat van sportlui, legt het hotel ook toeristen en zakenreizigers in de watten. Je assisteert bij de organisatie en supervisie van de bediening. Je assisteert en vervangt de F&B Service Manager . Je staat in voor het onthaal en de dienstverlening van de gasten; voor de verkoop en bediening van gerechten en dranken. Je helpt bij de organisatie van de werkzaamheden en de planning van de activiteiten van het bedieningspersoneel, zorgt voor de taakverdelingen en geeft richtlijnen. Je superviseert de dagdagelijkse werkzaamheden van de mise-en-place, de bediening, waarborgt klantvriendelijke en kwalitatieve bediening en je controleert orde en netheid en het voorkomen van het personeel.
Je onthaalt gasten en zorgt voor de nodige dienstverlening:
– staat in voor de verkoop van dranken en gerechten – noteert de bestellingen – geeft richtlijnen aan het bedieningspersoneel; zorgt voor een vlotte werkvoortgang; staat in voor de coördinatie tussen de keuken- en bedieningsactiviteiten; houdt keukenpersoneel permanent op de hoogte van de stand van zaken over de bediening en neemt deel aan de bediening van dranken en gerechten. – is permanent attent op de wensen van de gast. – is verantwoordelijk voor de afrekening en bijhouden van de kassa.
Na de dienst controleer je het verbruik en de facturering van gerechten en dranken; controleert kassa; stelt kassarapport op. Je controleert de voorraad (dranken, vaatwerk, bestek, linnen) en geeft bestellingen door.

Profiel en aanbod

Je bent sociaal, vriendelijk en verantwoordelijk voor de beleving van de gast. Je hebt leidinggevende capaciteiten. Teamplayer. Wij bieden jou graag een 4sterren job aan binnen de Belgische hotelgroep Martin’s Hotels

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE