De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Barman Plopsa Hotel De Panne

Takenpakket

  • Voor opening van de toegewezen bar zorg je voor een perfecte voorbereiding en de correcte mis-en-place van het publieksgedeelte en de backoffice van de bar.
  • Bij het opstarten van een nieuwe collega sta je in voor de opleiding en opvolging van zijn/haar training.
  • Tijdens de openingsuren van de bar zal je instaan voor het bedienen van de gasten, dit wil zeggen: opnemen van bestellingen, bereidingen maken, afrekenen…
  • Je bent medeverantwoordelijk om ervoor te zorgen dat al onze gasten dezelfde unieke ervaring kunnen beleven. Dankzij jouw kennis kan je de gast laten genieten van een lekkere koffie, perfect geserveerde cocktail of een frisse mocktail.
  • Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bar in al zijn facetten er steeds proper bij ligt.
  • Je zorgt ervoor dat de voorraden opnieuw zijn aangevuld bij het sluiten van de bar en dat het leeggoed wordt weggedragen.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Hotel/Keuken en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je hebt kennis van regels omtrent het onthaal en de bediening van gasten. Je beschikt over verschillende serveertechnieken en kan overweg met voorraadbeheer/stocktellingen. Je hebt kennis van alle wettelijke HACCP-regels en richtlijnen. Je weet hoe een goede cocktail smaakt, maar vooral hoe je deze moet maken. Je hebt dranken/wijnkennis. Je kan zowel zelfstandig als in team werken en je werkt uiterst nauwkeurig en ordelijk. Je bent contactvaardig, discreet en klantgericht. (De Plopsa Smile). Je kan jezelf aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) en kan omgaan met stress. Je kan creatief denken en komt regels/afspraken na. Nederlands, Frans en Engels is een must, Duits of een andere talen is een pluspunt.

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de parken. Bij ondertekening van het contract ontvang je een signing fee van €1000.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën