De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Bar Manager (M/V) Padel Club Geraardsbergen

Omschrijving

Voor onze Padel Club Venga Padel in Geraardsbergen, zijn we momenteel op zoek naar een voltijdse Bar Manager/ Gerant (M/V). We zijn 7/7 open en de dagen waarop je komt werken, zullen we samen bepalen.

Dit nieuwe project geeft ons zoveel goesting omdat het zich middenin de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen bevindt. De Venga Bar heeft een mooi groot zomer terras, omgeven door het groen. De zomeropening is gepland voor in de maand juli, dat is ook de start van je job als Bar Manager / Gerant.
We zijn momenteel ook op zoek naar ander bar personeel.

We zien de functie van Bar Manager/ Gerant als een kans voor een enthousiasteling om het café te dragen en uit te bouwen. Is dit iets wat jou interesseert? Stuur dan  jouw CV door, die liefst ook vergezeld is door een motivatiebrief.

Jouw takenpakket

Als Bar Manager ben je het gezicht van de Venga Bar en run je de bar; voorraad, bestellingen, voorbereidende werken, bediening, het inplannen en begeleiden van het personeel, het oog houden op hygiëne en algemene netheid. Ook ben je het belangrijkste aanspreekpunt van onze klanten en zorg je voor de algemene sfeer. Verder los je – als man of vrouw ter plaatse – problemen op van elke soort en weet je wanneer je de zaakvoerders contacteert, terwijl je zeker ook zelfstandig kan werken.
Doordat de bar gloednieuw is, zien we dit ook als kans voor iemand om zelf zijn/ haar stempel te drukken op dit nieuwe project. Als je dat ondernemende kantje in je hebt, sta je zeker wat dichter bij wat we zoeken.

Persoonlijkheid

Klantvriendelijkheid is zeer belangrijk, maar ook assertiviteit en het vermogen om goed te plannen. Verder is communicatie van groot belang, zowel naar het personeel, de klant en ook naar de zaakvoerders. We verwachten van de Bar Manager een hygiënische en georganiseerde ingesteldheid en zoeken  een persoon met goede inborst en positieve ingesteldheid. Verder moet de bar manager hands-on zijn. Problemen moeten meteen opgelost worden. Flexibiliteit en gedrevenheid zijn ook van groot belang, je bent de laatste die de deuren achter zich sluit na een avond.

Nice to have

Aangezien we een padel club zijn, zou het leuk zijn als je ook een voorliefde voor padel hebt en/of sportief bent. Dit is echter geen bepalende factor voor ons.  Nederlands is een hoofdvereiste. We zitten aan de grens met Wallonië (Lessine), dus is Frans zeker mooi meegenomen, of toch tenminste ook Engels.
Ervaring in de horeca is een vereiste. Hoe meer hoe liever en hoe meer binnen het management van de bar, hoe beter.
Openingsuren Venga Bar;
Ma tem vrij: 17u tot 23u
zat en/of zo: 11u tot 22u
Vrije dag(en) bespreken we samen.

Aanbod

Loon is bespreekbaar in functie van ervaring en gepresteerde uren, het loon zal zeker marktconform plus zijn.
Op de bovenverdieping van het pand bevindt zich de bemeubelde privé,  een ruime plek met alle wooncomfort, twee slaapkamers en een mooie living en keuken. Ook bij de privé zit een wellness gedeelte (sauna, jacuzzi, zwemvijver). Er is dus heel wat op het terrein dat tot de verbeelding spreekt en het levenscomfort ten goede komt. Het is  bespreekbaar dat de Bar Manager/ Gerant ter plaatse komt wonen.

Hoe solliciteren?

Zowel voor de functie van Bar Manager, als bar personeel; Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën