De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Chef catering Schaarbeek

Wie zoeken wij?

Ons bedrijf besloot onlangs unaniem om één van de restaurants om te toveren tot een cateringlocatie. We startten de werken al meteen, maar…. We zoeken een nog een superchef. We dromen van een chefkok die een stevige groep medewerkers in opleiding kan aansturen, en tegelijkertijd inventief aan de slag gaat met seizoensproducten om tientallen caterings per maand tot een heerlijk smakelijk einde te brengen.

Wij verzorgen trouwfeesten, communies, bedrijfsfeesten, avondfeesten, festivals. You name it. Ons bedrijf heeft een eigen landbouwproject waardoor we zoveel mogelijk in onze eigen basisproducten voorzien. Speel je graag? Ontdek je graag? En hou je van de Brusselse smeltkroes?

Dat kan een match zijn!

 

Wie zijn wij?

Groot Eiland/EAT/Great wil armoede bestrijden door zoveel mogelijk Brusselaars die moeilijk werk vinden te ondersteunen in hun zoektocht naar een job (medewerkers in traject). Wij realiseren dit door werkervaring, (gratis) opleiding, arbeidszorg en jobcoaching te organiseren. En dat allemaal in heel uiteenlopende sectoren: van schrijnwerkerij over horeca tot stadslandbouw. Duurzaamheid, sociaal ondernemen en een economisch realistisch business model gaan hand in hand bij alles wat we doen.

 

Takenpakket:

Begeleiden van medewerkers in traject

  • Ondersteunen en motiveren van medewerkers in traject
  • Superviseren en leiding geven aan het keukenpersoneel
  • Overbrengen van technische vaardigheden
  • Aanleren van keukentechnieken
  • Uitleggen van materiaal en uitrusting
  • Zorgen voor efficiënte werkvoortgang
  • Oplossen van problemen en inspringen waar nodig
  • Aandachtig zijn voor persoonsgebonden problematieken
  • In kaart brengen van hun competenties
  • Taalstimulering (Nederlands)

Organisatie van ons catering-luik

  • Opstellen van de planning in functie van geplande caterings en organiseren van de dalmomenten in functie van toekomstige aanvragen
  • Uitwerken van de cateringkaart volgens seizoenen en vragen van klanten
  • Organiseren van de hygiënevoorwaarden
  • Bewaren van evenwicht tussen foodcost en verkoopprijs
  • Stockbeheer
  • Duurzaamheid bewaken

Competenties:

  • Teamspeler
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Diplomatisch zijn, kunnen overleggen
  • Communicatief sterk zijn
  • Enthousiast, creatief, ondernemend en flexibel
  • Duidelijk kooktalent : respect voor seizoensgebonden producten en lokale producten
  • Kwaliteitsgericht
  • Leiding kunnen geven en kunnen organiseren
  • Pedagogische vaardigheden: kunnen werken in een multiculturele setting
  • Stressbestendig

 

Profiel:

  • A2 diploma kok of aantoonbare gelijkwaardige ervaring in catering
  • Rijbewijs B is een must
  • Goed gesproken en geschreven Nederlands, Frans en mondeling Engels
  • Bereid zijn om soms ’s avonds en op zaterdag te werken
  • Bereid zijn om op locaties in heel Brussel te werken met “vaste” keuken in Schaarbeek
  • Kennis van het materiaal, de culinaire terminologie en de producten (alsook de woordenschat)
  • Uitstekende kennis van hygiëne- en netheidsnormen (HACCP)
  • Voeling hebben met kwetsbare werkzoekenden

Wij bieden:

  • Voltijds contract (100%)
  • Loonbarema PC 329.01 (B1c)
  • Voornamelijk dagwerk
  • Gratis woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer en/of fietsvergoeding
  • Ecocheques
  • Werken in een multiculturele organisatie die kansen geeft aan langdurig werkzoekenden
  • Afhankelijk van je leeftijd minimum 25 tot maximum 56 dagen verlof per jaar

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en cv naar:

Atelier Groot Eiland – T.a.v. Karolien Van den Bossche

Henegouwenkaai 29 bus 2, 1080 Molenbeek

of  karolien@ateliergrooteiland.be

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën