De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Chef – Kok Kasterlee

De Casteleer, te Kasterlee, groeide de afgelopen 10 jaar uit tot toplocatie voor alle soorten feesten, seminaries, events, enz. Met onze moderne, hedendaagse faciliteiten bieden we, naast onze culinaire verwennerijen, een warme en huiselijke sfeer aan zowel onze gasten als onze medewerkers. Onze keuken bereidt elke keer weer hoogstaande maaltijden met dagverse producten, piekfijn verzorgd van ingrediënt tot afwerking op het bord. www.decasteleer.be

Momenteel kijken we uit naar een gedreven en enthousiaste (m/v):

Chef-kok

People Manager Keuken

Functie

Als echte people manager in onze keuken motiveer en enthousiasmeer je het keukenteam van zo’n 15 gepassioneerde medewerkers. Je zorgt voor arbeidsvreugde op de vloer en oliet de teamwerking. In deze zin groei je zelf mee uit tot een voortrekker in ons verhaal. Organiseren zit je in het bloed zodat de werking van onze keuken bij je in goede handen is.  Verder werk je mee ideeën uit voor onze kaart en zorg je ervoor dat de gerechten steeds top zijn.

Profiel

  • Je hebt een passie voor de keuken en volgt trends op de voet.
  • Je volgde een relevante opleiding of hebt in de praktijk de nodige ervaring kunnen opbouwen.
  • Je bent een echte people manager. Je mensgerichte aanpak spreekt dan ook voor zich.
  • Je hebt oog voor detail en kwaliteit en bent vertrouwd met HACCP.
  • Uiteraard ben je flexibel naar werkuren toe.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en gedreven organisatie waar je prestaties gewaardeerd worden. Als groeiende organisatie staan we voor een persoonlijke aanpak. We hechten dan ook veel belang aan teamsfeer en arbeidsvreugde, die voor ons hand in hand gaan met vakmanschap, ondernemingszin en inzet. Zodoende bieden we ook zeker ruimte voor verdere ontplooiing waarbij je zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk kansen, groei en uitdagingen mag verwachten.  Uiteraard gaat dit alles gepaard met een marktconforme verloning.

Interesse?

Stuur je kandidatuur naar bruun@decasteleer.be. Snelle reactie en discretie verzekerd. Voor meer informatie kan je ons bereiken op 014/72.77.25. 

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën