De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Chef-kok Temse

Omschrijving

Instaan voor lekkere en kwaliteitsvolle maaltijden voor de bewoners van de woonzorgcentra en de gebruikers van het Lokaal Dienstencentrum. Je geeft leiding aan het keukenteam. Je rapporteert aan de keukenbeheerder.

Wat verwachten we van jou?

Voor aanwerving:

  • Je bent houder van één van de diploma van het hoger secundair technisch onderwijs binnen een erkende hotelschool en je kan minstens 3 jaar relevante werkervaring bewijzen

Geen diploma maar wel ervaring? 

Wanneer je niet in het bezit bent van het juiste diploma, maar wel ervaring hebt (minimum 3 jaar), kan je ook deelnemen aan de selecties.

We voorzien dan vooraf een niveau- of capaciteitstest die door een erkend extern selectiebureau wordt uitgevoerd. Deze capaciteitstest gaat de andere examengedeelten vooraf. De kandidaten dienen de vermelding ‘geschikt’ te bekomen.

Hoe solliciteren?

Per post:

Je stuurt hierbij je motivatiebrief, cv, kopie van je diploma én een bewijs van ervaring samen met een uittreksel uit het strafregister aan:

Team P&O Lokaal Bestuur Temse
Tav Caroline Vercauteren
Frans Boelplein 1
9140 Temse

In de linkerbovenhoek van de envelop vermeld je ‘selectie chef-kok’.

Per e-mail:

Je stuurt hierbij je motivatiebrief, cv, eventueel een kopie van je diploma én een bewijs van ervaring samen met een uittreksel uit het strafregister aan:

jobs@sleutelzorgtemse.be

In het vak onderwerp vermeld je ‘selectie chef-kok’.

Je kandidatuur dient bij ons toe te komen ten laatste op 11 augustus 2022.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën