De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

(Chef)kok (vast of freelance of flexi) Koersel

We zoeken een ervaren chef of ervaren kok voor het grand café van brouwerij Remise 56 in Koersel (Beringen). We hebben ca 130 zitplaatsen binnen en nog eens zoveel op het terras (niet overdekt).

Wij hebben een aangenaam cliënteel van alle leeftijden en met verschillende achtergrond. Bij ons kan je  terecht voor een kleine snack, de klassieke (en iets minder klassieke) brasserie-keuken, menu’s voor tour-groepen, maar ook voor een feestelijk meergangenmenu voor familie- of bedrijfsfeesten.

U heeft voldoende ervaring in een gelijkaardige functie om onmiddellijk op niveau te kunnen werken. U werkt snel en nauwkeurig, bent stressbestendig, en bent een teamspeler.

U werkt alleen in de keuken op rustige momenten of geeft leiding aan één of meerdere keukenhulpen als het (erg) druk is. U werkt zelf zowel mee aan de mise-en-place als in de service.

U houdt van het vak en heeft een flinke dosis stielkennis, volgt het gebeuren in de horeca-keuken, en staat open voor nieuwe initiatieven.

Als chef heeft u natuurlijk meer verantwoordelijkheden dan als kok.

Beheer van de gerechten op de kaart, foodcost berekenen en beheren, suggesties uitwerken, menu’s uitwerken, recepten uitwerken, voorraadopvolging en voorraadbeheer, bestellingen doen en opvolgen, zoeken naar verbeteringen in ingrediënten-recepten-werkwijzes, ….

Wij bieden een competitief loon in een aangename collegiale werksfeer, in een zaak met gekendheid in de wijde omgeving. Extra legale voordelen kunnen besproken worden.

 

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën