De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

De Molen zoekt kok/kokin, hulpkok, keukenmedewerker met ambitie….

De Molen zoekt kok/kokin, hulpkok, keukenmedewerker met ambitie…. 577 keer bekeken4 sollicitaties

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

Brasserie De Molen Lokeren

Een familiale gemoedelijke brasserie, binnen normaal max 35 pers. terras 70pers.

Hallo wij zijn Karin en Dago en …

Wij willen na de lange lockdown terug starten…

en zijn op zoek naar een ervaren keukenmedewerker(ster)/hulpkok/kok-/kokin/….

iemand met veel goesting om te koken en zich inleeft en open staat voor alles wat errond moet gebeuren, je zal na enige tijd soms alleen staan

Iemand die  creatief /ideeën /zich inleeft en feeling heeft en waarvan de klanten dol gaan zijn op al zijn/haar gerechten

Iemand die er niet om geeft om samen te werken met de bazin en daar goed mee overweg kan, want zij werkt meestal mee in de keuken. Jullie vormen beiden een uitzonderlijk tof team

Wie ben jij en wat moet je kunnen

Je bent een persoonlijkheid met een gastvrije, enthousiaste uitstraling , humor (er mag al eens gelachen worden), vooral in deze tijd zich ook bezig houden met zelf hygiëne en alle hygiëne die er nodig is na opstart coronatijd

  • Je hebt een koksopleiding afgerond en/of je bent evenwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie
  • open staan met nieuwe ideeen voor opstart na corona lockdown (zoals take away)
  • Vakkennis van de brasseriesector en het à la carte gebeuren zijn een pluspunt
  • Je zal instaan voor het bereiden van zowel koude als warme gerechten en de presentatie ervan, en ook open staan voor desserten
  • Feestmenu’s
  • Gerechten uitdenken op basis van lokale-seizoensgebonden ingrediënten,
  • De bereiding en de productie van gerechten volgens de voedselveiligheid
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen op de juiste plaats in de koelruimte, de voorraadkamer, …
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren, onderhandelen over voorwaarden +

de geleverde diensten of producten controleren

  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen
  • De goederen ontvangen en controleren en zo snel mogelijk de goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Je kent en kan deze ook uitvoeren van de HACCP-regelgeving en veiligheidsvoorschriften en food- cost berekeningen (omzet, ratio, marge, …).
  • Netheid en vaste ordening in frigo’s en diepvriezers, voorraadkamer
  • Je staat mee in voor de hygiëne en het onderhoud van de keuken en al de installaties.
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken voor opstart (toestellen aanzetten, ovens, kookplaten, …)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, …)
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees, vis, groenten, … Bereiden of opwarmen
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)
  • Menu’s uitwerken, recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, hoeveelheid, prijs…)

Persoonsgebonden competenties

  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Samenwerken als hecht team met de bazin
  • Soms service coupe kunnen nemen (eigen vervoer)

uren bespreekbaar, loon volgens barema, we starten met proefcontract van 3 maanden

bij interesse email brasseriedemolen@hotmail.com

of gsm.nr: 0496/86.05.04 (Karin)

Vacature locatie

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE