Omschrijving
Voor ons restaurant te Brasschaat zijn we op zoek naar een leidinggevende kok die nauw samenwerkt met sterrenchef Johan Van Raes, onze consultant. U bent onder zijn leiding de uitvoerende kracht van de keuken en volgt bepaalde recepturen strikt. U bent mede het gezicht van de keuken en leidt het team en voert nauwgezet de nodige kwaliteitscontroles uit. U werkt in een leuke gloednieuwe setting (de zaak wordt momenteel aan een grondige verbouwing onderworpen) met een keuken van Lafosse Kitchen Technologies die tevens het kookeiland van Marrone zullen plaatsen.
U beheerst perfect de Nederlandse en Franse taal en heeft voldoende ervaring met en kennis van de Frans/Belgische keuken.
U bent een teamplayer en neemt zelf ook initiatief. U heeft een passie voor lekker eten.
U werkt in een 5-dagen werkweek van woensdag t.e.m. zondag (40 u werkweek met 12 ADV-dagen/jaar)
Een leuke zaak en u werkt in een vlot en tof team. Wil jij onze ploeg versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie en liefst cv en wie weet tot binnenkort voor een eerste kennismaking!
Jouw takenpakket:
- Keuken leiden naar de correcte HACCP normen
- het keukenteam sturen in samenwerking met Johan Van Raes
- opstellen menu’s in samenspraak met ons
- planning keukenteam
- bestellingen food & non-food
- food-cost berekeningen respecteren
- eer hebben van uw werk en respect hebben voor het gloednieuwe materiaal waarmee u mag werken
- de klassieke keuken in ere houden en naar een hoger niveau tillen
…
Aanbod
- vast contract – 40 uren werkweek mits overuren bruto/netto
- abonnement telefoon
- extra legale voordelen
Hoe solliciteren?
Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.
Meer info
- Naam van de zaak L'Excelsior Brasschaat
- Plaats Brasschaat
- Straat Armand Reusensplein 9-11, Brasschaat, België