De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Kok Mechelen

Omschrijving

Pintxos wenst zijn keukenploeg aan te vullen met een ervaren kok (minstens 5 jaar). De ideale kandidaat heeft een open persoonlijkheid, kan goed in team presteren en efficiënt werken, is geïnteresseerd in wereldkeuken en is vanzelfsprekend creatief.

Jouw takenpakket:

– mise en place
– vlees en vis voorbereiden
– goederen ontvangen en controleren
– individueel en in team nieuwe gerechten ontwerpen
– desserten bedenken en op punt stellen
– service afwisselend aan koude en warme kant
– opruimen en kuisen na de service

Aanbod

De keukenploeg werkt van woensdag tot en met maandag met een draaiende uurrooster. Door het steeds afwisselend aanbod in onze menu, is het werk zeer gevarieerd en blijft de creativiteit geprikkeld. Pintxos is een trendy zaak gelegen aan de Vismarkt van Mechelen waar een ploeg gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers het beste van zichzelf geeft. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Er wordt 38u/week gewerkt in een afwisselend uurrooster zodat er op regelmatige tijdstip iedereen een vrije weekend heeft. Openingsuren : donderdag tot en met maandag vanaf 17u30, zaterdag vanaf 12u

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren. Stuur zeker ook je CV.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën