De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Event Chef / Banket Chef

Job Expired

Event Chef / Banket Chef 407 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies West-Vlaanderen

Omschrijving

Het bierkasteel biedt een totale bierbeleving aan. Dit doen we in ons bezoekerscentrum, het Restaurant, Michelle’s Pub & onze feestzaal. Als banket chef sta je in voor de voorbereiding en het doorgeven van onze exclusieve feesten samen met je keukenteam. Je werkt zelfstandig samen met je collega onderleiding van onze F&B manager.

Profiel

Je volgde een relevante opleiding en beschikt over een aantal jaren ervaring binnen de horeca. Je bent een plantrekker en een doorzetter en aan slordigheid heb je een broertje dood. Daarnaast heb je de microbe voor horeca te pakken met een passie voor eten. Je bent beschikbaar van dinsdag tem zaterdag en bereidt om een shiftcoupé te nemen.

Aanbod

Een aangename en afwisselende functie binnen een vooruitstrevend gastronomisch restaurant, waar je omringt wordt met leuke collega’s. Je kan daarnaast rekenen op competitieve verloning en een vast contract na een succesvolle interimperiode. Tot slot doen we ook tal van teambuilding activiteiten om de band met het team zo sterk mogelijk te maken.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE