Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

F&B Assistant

F&B Assistant 460 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies West-Vlaanderen
  • Rechterhand Inpark Sales Management
  • Organisatie op de werkvloer & aansturen personeel
  • Opvolgen kwaliteit en hygiëne

Taakomschrijving:

Je bent de operationele rechterhand van het Inpark Sales Management en volgt de horeca-verkooppunten op on-the-field (zelfbediening-, grill- en fastfoodrestaurants, ijsverkooppunten, mobiele stands, …): je volgt de planning op, ontvangt en leidt nieuwe medewerkers op, communiceert met ons inhouse uitzendkantoor, etc. Je durft actief mee te werken en bent dagelijks on the field om de organisatie bij te sturen. Kortom, je bent het 1e aanspreekpunt voor onze horecamedewerkers (seizoensmedewerkers, studenten en uitzendkrachten) en bent een echte problem solver.  Je staat tevens in voor de hygiëne-, kwaliteits- en stockcontrole van de horecashops.

Profiel:

Met minimum een aantal jaren aansluitende ervaring heb je reeds een stevige kennis van restauratie, events of voedingsverkopen en ben je goed vertrouwd met de HACCP-normen.  Je bent een goeie organisator met een echte doe-mentaliteit. Ook werk je steeds oplossings- en servicegericht en kan je mensen coachen en motiveren.  Je bent flexibel ingesteld en werkt tijdens weekends en op feestdagen in de periode dat het park open is.

 

Aanbod:

Wij bieden een zeer gevarieerde job met verantwoordelijkheid in een aangename werkomgeving en een toffe sfeer.  Je mag rekenen op een interne opleiding en een correcte verloning.

Hoe solliciteren?

Klik hieronder op de fuchsia knop om makkelijk & snel te solliciteren.

Voor vragen of meer info, neem contact op met Annelies Dejaegher – 057/46.86.86 – annelies.dejaegher@bellewaerde.be

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE