FUNCTIEOMSCHRIJVING
- Je coördineert en superviseert alle cateringactiviteiten van vakantiedomein en Bivakhuis Hoge Duin;
- Je voert onderhandelingen met leveranciers, beheert bestellingen en zorgt voor kwaliteitscontrole bij ontvangst van goederen.
- Je bent verantwoordelijk voor de opslag van goederen in overeenstemming met de voedselveiligheidsnormen (HACCP);
- In overleg met onze koks en de General Manager stel je menu’s, technische fiches en berekeningen op voor gerechten en dranken. Je garandeert de kwaliteit van de bereidingen;
- Je bestudeert het commerciële en financiële resultaat en volgt de verkoop op de voet. Je respecteert de F&B-KPI’s;
- Je garandeert een kwaliteitsservice conform keuken- en zaaltechnieken. Je bent verantwoordelijk voor de werkplanning van keuken-, restaurant-, bar- en vergaderzaalteams. Je overlegt met de medewerkers en/of managers van de operationele afdelingen. Je leidt medewerkers op of laat ze opleiden. Je ziet toe op de naleving van de HACCP-procedures en -regels;
- Je bent een empathische coach, stipt en gedisciplineerd. Je houdt van cijfers. Je beheerst de Office-programma’s;
- Je bent analytisch sterk en hebt een open, vlotte en eerlijke persoonlijkheid;
- Je beschikt over een koksdiploma, een diploma Hotelmanagement of Boekhouden en hebt relevante Horeca-ervaring
Wij bieden :
- Een dynamische en gevarieerde functie, met ruimte voor initiatief en creativiteit;
- Een salaris volgens de horecaschaal;
- Extralegale voordelen (o.a. groepsverzekering, terugbetaling van een hospitalisatieverzekering afgesloten bij een Neutraal ziekenfonds);
- Een voltijds contract van onbepaalde duur (38 uur/week);
- Een aangename werkomgeving.
ZIN OM ONS TEAM TE VERVOEGEN?
Stuur uw CV en motivatie brief naar hrm@nzvakanties.be
Dienstverband: Voltijds, Vaste Jobs
Extralegale voordelen:
- Bedrijfsopleidingen
- Hospitalisatieverzekering
- Openbaar vervoer vergoeding
- Pensioensparen
Meer info
- Naam van de zaak NZ Vakanties Hoge Duin
- Plaats Oostduinkerke
- Straat Kinderlaan 47, Koksijde, België