De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Food & Beverage Manager @ Center Parcs – Park De Haan

Als Food & Beverage manager ben je verantwoordelijk voor het restaurant, burger, brasserie en de shop, kortom alle outlets binnen Catering & Retail. Naast de versterking van het management ondersteun en stuur je de operationele afdelingen aan. Je begeeft je graag binnen een team en weet op die manier je collega’s te motiveren en aan te sturen. Je stemt af met andere interne afdelingen, beheert voorraden, beheert de administratie van de horecalocatie en ziet toe op het juist gebruiken van materialen en apparatuur. Als F&B manager ben je verantwoordelijk voor de exploitatie van alle horeca faciliteiten binnen Center Parcs Park De Haan. De functie is fulltime en de werkzaamheden vinden zowel overdag plaats als in de weekend -en avonduren.

Jij bent degene die sollicitatiegesprekken en ontwikkelingsgesprekken voert en je Floormanagers ondersteunt in deze taken.
Daarnaast heb je de eindverantwoordelijkheid rond de op te stellen werkroosters om zo een optimale personeelsbezetting te organiseren.Samen met de chef-kok zorg jij voor een kwalitatieve samenstelling van de menukaart en draag je bij aan het verbeteren van werkmethoden en procedures op basis van jou praktijkervaringen.
Je handelt klachten af en doet innovatieve voorstellen om de kwaliteit en service op een hoger niveau te brengen. Je voert controles op verschillende aspecten waarbij waarborging, omzet, resultaat en efficiëntie de uitgangspunten zijn. En ten alle tijden coach, motiveer en begeleid je het F&B team.

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

• Je beschikt over een relevante bachelor diploma (bij voorkeur Hogere Hotelschool of gerelateerde opleidingen).
• Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen de horeca.
• Je beschikt over een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Franse taal.
• Je bent beschikbaar voor duty-diensten (Parkweekduty): aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook feestdagen vallen hieronder.
• Je hebt goede kennis van MS Office. Goede kennis van Word en Excel is een must.
• Je kunt goed werken in teamverband en weet jouw team te stimuleren om het beste uit henzelf te halen; je bent in staat om te communiceren binnen een groot en divers team en weet anderen te inspireren, enthousiasmeren & coachen.
• Je bent flexibel ingesteld, stressbestendig, organisatorisch sterk en je kan goed plannen.
• Je bent pro actief, commercieel sterk, resultaatgericht en hebt oog voor detail.

Wat kun je bij ons verwachten?

Een unieke rol als Food & Beverage Manager in een bijzondere en dynamische omgeving. Bij Center Parcs Park De Haan is geen dag hetzelfde, waarbij jij je binnen een internationaal bedrijf kan ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij :

• Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden , waaronder groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie, kortingen op activiteiten en vakanties, ….
• Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen, lokaal en internationaal. Om de functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden krijg je zowel intern als extern de nodige aanvullende trainingen.
• Een afwisselende job in een dynamisch en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
• Een goede informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Interesse in onze vacature?

Solliciteer dan door je uitgebreide motivatie en CV te mailen naar jobs.dehaan@groupepvcp.com.

Wil je meer informatie over de functie Food & Beverage Manager?

Neem dan contact op met Lies van Berkel, HR Manager van het park op het nummer +32 (0) 50 432 769 of
+32 (0) 472 63 02 64 of via het mailadres jobs.dehaan@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën