Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Full-time kok-keuken all-round medewerker voor cateringbedrijf gezocht

Job Expired

Full-time kok-keuken all-round medewerker voor cateringbedrijf gezocht 491 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

Functieomschrijving

-Zelfstandig kunnen werken en over de nodige vakkennis beschikken om zelf feesten tot een goed eind te brengen -Je bent creatief in het zoeken naar nieuwe gerechten, bereidingen en presentatie -Voorbereiding van feesten gelegenheden, evenementen, diners, e.a. naar de weekends toe of op weekdagen. -Héél gevarieerde job, vernieuwende en fijnere gerechten naar feesten toe met telkens opnieuw uitdagingen naar andere concepten voor evenementen. -Je zorgt ook voor het stockeren van grondstoffen en materiaal, onderhouden van de keuken, toestellen, afwas, frigo’s en zorg voor alle keukenmateriaal in samenwerking met zaakvoerder. -Je volgt de HACCP, richtlijnen omtrent veiligheid op de werkvloer, voedselveiligheid, e.a.

Profiel -Goede kennis van het Nederlands en verzorgd voorkomen. -Stipt, klantgericht en vriendelijk zijn. -Zelfstandig en georganiseerd kunnen werken. -Kunnen omgaan met stress en flexibel zijn om in het weekend te werken en soms op feestdagen -Pluspunt indien je beschikt over een rijbewijs B+E (aanhangwagen)

Aanbod -U komt in een klein familiaal bedrijf met veel variatie in uw job -Deel uitmaken van een leuk & enthousiast team studenten en flexi medewerkers -Correcte verloning -Variabel uurrooster al naargelang de feestelijkheden Je werkt meestal op Maandag kantooruren Dinsdag en/of woensdag vrijaf Donderdag kantooruren Vrijdag kantooruren Zaterdag in voor/namiddag of avond Zondag soms afhankelijk van de opdrachten -Vast contract -Potentieel om medevennoot van een sterk groeiend cateringbedrijf te worden

Contact -Stuur uw CV en motivatie naar catering@artandfood.be t.a.v. Sandra Clicque

Art&Food, A&F Catering bv, Grote Baan 81 – 9250 Waasmunster, (03)689 84 57 – (0473)728 144

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE