De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Gemotiveerde Wokker Antwerpen

Omschrijving

PITAYA®-restaurants brengen de stedelijke sfeer van Bangkok en straatvoedsel naar je toe, met wokgerechten die worden bereid voor de ogen van de klanten. Pitaya is perfect geworteld in een nieuwe trend: FASTGOOD! 🍜 Dit betekent complete en dagverse maaltijden, kwaliteitsvolle producten, resulterend in een perfecte combinatie van gezond eten en een betaalbare prijs. Voor ons flagship restaurant in Antwerpen zijn wij op zoek naar gemotiveerde wokkers! Bij voorkeur heb je al enige ervaring met koken/wokken, maar laat dit je zeker niet tegenhouden! Hoe ziet jouw dag eruit?  Heb jij zin om één van de eerste werknemers van ons succesverhaal in Vlaanderen te worden? Stuur je CV naar ons en word samen met PITAYA een pionier!

Jouw takenpakket:

-Je controleert de geleverde producten en treft voorbereidingen voor het wokken.
-Je bereidt smaakvolle gerechten voor de ogen van de klant met de indrukwekkende wok-skills die wij je aanleren. Indrukwekkende vlammen inbegrepen!
-Je slaat een praatje met één van onze klanten die onder de indruk is van jouw WOK-talent. Daarna zie je ze genieten van jouw creatie 😋

Aanbod

  • Werken in onze nieuwe zaak in Antwerp Tower dat ongeveer in oktober zal openen.
  • Een voltijds arbeidscontract voor bepaalde duur (41 uur/week, waarvan 3 uur overwerk met vrijstelling van kosten), gevolgd door een arbeidscontract voor onbepaalde duur.
  • Werkuren in gedeelde ploegendienst voor het begin van de activiteit (10:00 – 15:00, 18:00 – 22:30). Concrete mogelijkheid om in een tweede fase over te gaan op continue dienstverlening.
  • Etablissement 7 dagen per week open.
  • Regelmatige weekenddiensten (eerlijke rotatie in het personeelsbestand zodat niet elk weekend wordt gewerkt).
  • 2 weken opleiding in het restaurant.
  • Aantrekkelijk loon voor de sector, in overeenstemming met de verantwoordelijkheden van een kok.
  • Andere voordelen: reiskostenvergoeding, ter plaatse aangeboden maaltijden voor/na de dienst, onkosten voor werkkledij worden eveneens terugbetaald.

Hoe solliciteren?

Stuur je cv naar jourdan.bruxelles@pitayabenelux.eu

Naast wokkers zijn wij ook steeds op zoek naar zaalpersoneel, dus twijfel zeker niet om hier ook een CV voor in te sturen!

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën