De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Horeca Cöordinator Sint-Niklaas/Mechelen

Groep INTRO is een maatwerkbedrijf dat meewerkt aan een inclusieve samenleving en inzet op de persoonlijke groei van zijn medewerkers.

In onze afdeling horeca baten wij 2 lunchrestaurants in Sint-Niklaas en Mechelen en een bedrijfsrestaurant in Vilvoorde uit. Dagelijks zorgen onze 50 medewerkers daar voor (h)eerlijk eten met verse en lokale producten.

Als coördinator kom jij aan het hoofd van deze afdeling te staan en ben je verantwoordelijk voor de rechtstreekse aansturing van 4 werkleiders en voor het operationeel en commercieel beleid van jouw werking. Houd hierbij rekening met een serieuze portie afwisseling: de ene dag ben jij bezig met de coaching van jouw 4 werkleiders of leid je een werkoverleg, de andere dag werk je de commerciële strategie uit of ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de markt. Jouw dagelijkse planning zal regelmatig doorkruist worden door onverwachte gebeurtenissen waarbij jouw tussenkomst en/of daadkrachtig optreden vereist is. Kortom: als je op zoek bent naar een boeiende job in een mensgerichte omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is en waar jij naast jouw horecakennis ook jouw commercieel talent en coachende vaardigheden kan inzetten, dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Jouw uitdagingen:

 • Je stuurt 4 werkleiders (op verschillende locaties) aan waarbij je inzet op ieders sterktes en vertrekt vanuit de principes van resultaatsgericht coachen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze horeca-activiteiten:
  • Je houdt trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten en je gebruikt jouw creativiteit en ondernemerszin om opportuniteiten om te zetten in nieuwe diensten of producten
  • Via actieve prospectie en jouw netwerk trek je nieuwe klanten en partners aan waarbij je de mogelijkheden van onze medewerkers verzoent met de economische rendabiliteit.
  • Je maakt een jaarlijks actieplan op
 • Je houdt de kwaliteit van onze producten nauwlettend in de gaten en stuurt bij waar nodig
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële resultaten van jouw afdeling en stuurt bij waar nodig in overleg met de directie:
  • je volgt de facturatie en betalingen op ism de boekhouding
  • je ondersteunt de werkleiders waar nodig bij de prijszetting
  • je maakt businessplannen op

 

Jouw sterktes:

 • Je hebt al enkele jaren ervaring in een commerciële en/of leidinggevende functie en dit liefst in een horeca-omgeving
 • Je gelooft in een talentgerichte werking waarin je medewerkers ondersteunt om hun sterktes in te zetten
 • Je bent iemand die vlot communiceert en dit zowel met de medewerkers als met de klanten
 • Je pikt gemakkelijk marktsignalen op en weet deze op een adequate wijze te vertalen naar commerciële doeleinden
 • Je bent strategisch en analytisch goed onderlegd en hebt overtuigingskracht om collega’s mee te krijgen in het commercieel beleid
 • Geen enkele dag is hetzelfde dus je bent iemand die zich vlot aanpast aan onverwachte of nieuwe situaties

Ontbreek je één of meerdere van onze bovenstaande verwachtingen ? Vertel ons dan hoe je deze vaardigheden zal verwerven.

 

Ons aanbod:

Voltijds contract onbepaalde duur (80% is bespreekbaar)

Verloning volgens barema PC 329 K5

Hospitalisatieverzekering en eco-cheques

Extra verlofdagen via ruime ADV-regeling (18 dagen)

Flexibel werkregime met mogelijkheid tot thuiswerk

Plaats van tewerkstelling is overeen te komen, een grote mobiliteit (regio Oost-Vlaanderen – Mechelen – Vlaams-Brabant) is evident verbonden aan deze functie.

Je werkt in een betekenisvol en groeiend bedrijf dat uitdagingen aangaat en de toekomst mee vorm geeft.

Indiensttreding liefst zo snel als mogelijk, zodat er nog tijd is voor overdracht met de huidige coördinator.

Solliciteren met motivatiebrief en CV kan tot 23 juni per e-mail naar Hendrik De Luca, directeur Inclusief Ondernemen, via hendrik.deluca@groepintro.be

Groep INTRO waardeert diversiteit, ook in haar personeelsbeleid. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. We doen dit ongeacht geslacht, leeftijd, handicap, culturele achtergrond, nationaliteit of levensbeschouwing

 

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

 • Geen categorieën