De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Headchef Plopsa Hotel De Panne (vast)

Headchef Plopsa Hotel De Panne (vast) 64 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies West-Vlaanderen

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Plopsa Hotel, gevestigd naast Plopsaland in De Panne, te versterken met een Headchef.

 

Takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor alle keukenbereidingen en bedieningen/aanvullingen aan de buffetten.
  • Je neemt het voortouw in de keuken en kijkt toe dat alle opgelegde procedures strikt worden gevolgd.
  • Je zorgt voor een goede en gestructureerde mise-en-place. Wanneer de gasten toekomen sta je op de voorgrond en zorg je voor de bediening of live cooking aan het buffet, of werk je verder aan de bereidingen in de keuken.
  • Je zorgt mee voor de waarborging van de kwaliteit van alle maaltijden en gerechten die uit de keuken vertrekken naar alle mogelijke locaties in het hotel.
  • Je bewaakt mee over een goed beheer van de stock en bent medeverantwoordelijk om ervoor te zorgen dat alle producten tijdig besteld zijn.
  • Je zal er steeds voor zorgen dat je werkpost er ten alle tijden proper bij ligt.
  • Je werkt bij voorkeur graag tijdens de middag/avond maar nu en dan een ontbijt/ochtend-shift? Daar heb je geen probleem mee!
  • Je bereidt de gerechten op de correcte wijze.
  • Je kan overweg met voorraadbeheer/stocktellingen

 

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Hotel/Keuken en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je kan zowel zelfstandig werken, als nauwkeurig en ordelijk. Je bent discreet en klantgericht. (De Plopsa Smile). Je bent contactvaardig en je kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden en werkuren. Je kan omgaan met stress, je komt regels en afspraken na. Nederlands en Frans is een must, Engels/Duits of andere talen is een pluspunt.

 

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de parken.

 

Solliciteren

Kan via onze jobsite, of via onderstaande knop

https://www.plopsajobs.be/vacatures/vacature_headchef_375442_11.html

Vacature locatie

Solliciteer nu Solliciteer via Facebook
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE