De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Horeca zaalmedewerker mét pit | deeltijds (30u) of meer

We kijken uit naar een enthousiaste “durver” die deel wil uitmaken van het core team dat Croqino’s Gent naar een “next level” wil brengen. Als blijkt dat de job jou op het lijf geschreven is, kan je na 6 maand Assistent Restaurant Manager worden.

“Gastvrijheid” is een universeel begrip, “eten” een taal die iedereen spreekt. Daarom vinden we jouw motivatie, je werklust en je instelling veel belangrijker dan je achtergrond of werkervaring. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt er voor dat de gasten zich welkom voelen in onze zaak.

Je werkt graag zelfstandig en samen met de student(en) zorg je voor een toffe sfeer. Tips, trics en een opleiding krijg je van ons cadeau.

Werken@Croqino’s = veel afwisseling : klanten gastvrij ontvangen, bestellingen maken (dranken, croqino’s, side-dishes,…), opdienen, afruimen, afrekenen, stock aanvullen en daarnaast vind je het ook niet erg om alles netjes en proper te houden.

Het aantal uren is bespreekbaar. Om te starten moet je rekenen op min. 30u maar na de opleiding wordt dat 35u of zelfs voltijds.

Omdat Croqino’s nog een start-up is, zijn er nog heel wat andere doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de “durver” die we zoeken?

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën