De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Hulp Barman/Barvrouw Seizoen Plopsa Hotel

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Plopsa Hotel, gevestigd naast Plopsaland in De Panne, te versterken met een Hulp-Barman/Barvrouw.

 

Takenpakket

  • Samen met je collega’s help je bij de bediening van de hotelgasten in één van de bars/restaurant.
  • Samen met je collega’s zal je ervoor zorgen dat de bar helemaal klaar is vóór deze open gaat.
  • Tijdens de openingsuren van de bar zal je instaan voor het bedienen van de gasten, dit wil zeggen: opnemen van bestellingen, bereidingen maken, afrekenen…
  • Je bent dus mede verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat al onze gasten dezelfde unieke ervaring kunnen meemaken.
  • Je zorgt ervoor dat het hotel er steeds proper bij ligt, ook je toegewezen bar zal dus steeds netjes liggen.
  • Na het sluiten van de bar zal je ervoor zorgen dat de voorraden opnieuw zijn aangevuld en dat het leeggoed wordt weggedragen.
  • Je bent flexibel, je werkt bij voorkeur graag tijdens de avond, maar nu en dan eens een ontbijt shift? Geen probleem voor jou!

 

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Hotel/Keuken en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je hebt kennis van regels omtrent het onthaal en bediening van gasten. Je beschikt over verschillende serveertechnieken en je hebt danken/wijnkennis. Je kan overweg met voorraadbeheer/stock tellingen. Je kan alle wettelijke HACCP regels en richtlijnen toepassen. Je weet hoe een goede cocktail smaakt maar vooral hoe je deze moet maken. Je kan zelfstandig werken en je bent uiterst nauwkeurig en ordelijk. Je bent een geboren verkopen, je kan discreet en klantgericht zijn. Je bent contactvaardig en je kan je aanpassen aan veranderde omstandigheden. Je bent stressbestendig en kan creatief denken. Je komt regels en afspraken na. Nederlands, Frans en Engels is een must, Duits of andere talen is een pluspunt.

 

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een seizoenscontract van bepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de parken.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: