De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Hulpkok – kok – allroundmedewerker Oudenaarde

Omschrijving

Voor onze zaak in OUDENAARDE zijn we op zoek naar een allround-medewerker keuken – hulpkok – kok. Bedoeling is dat je ons team versterkt van woensdag tot en met zondag vanaf 12u. Een leuke en uitdagende job. Wil jij onze ploeg versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie en liefst cv en wie weet tot binnenkort voor een eerste kennismaking! Je kan ook je cv sturen naar monkeybar9700@hotmail.com of bellen naar het nummer 0474 20 07 29 na eerst een berichtje gestuurd te hebben met je contactgegevens.

Jouw takenpakket:

-je krijgt de verantwoordelijkheid over de keuken
-naleven van de werkprocedures en regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
-opruimen en netjes houden van alle keukenmateriaal en opkuis keuken

Wij zoeken een gemotiveerde kok – je gaat aan de slag in de keuken waar je onze bezoekers kan verwennen met een heerlijke maaltijd. Het gaat om de Belgische keuken, hamburgers en koude schotels. Diverse hapjes en tapas behoren ook tot onze service. JIJ hebt de verantwoordelijkheid over de keuken want het keukenteam bestaat enkel uit jezelf en eventueel een hulp waarover je zelf mag meebeslissen. We verwachten van jou vooral MOTIVATIE en INZET. Geen specifieke studievereisten. Wel de Nederlandse taal machtig zijn.Deze functie staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd of gender.

Jouw taken zijn:
-de gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ….
-alles verpakken en etiketteren volgens de hygiëneregels alsook controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepas
-de goederen opslaan waar nodig. Diepvries, koelkast e.a.
-vlees (hamburgers, kip e.a. bereiden)
-koude schotels make
-de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen bij onze vaste leveranciers rekening houdende met onze sluitingsdagen en leveringsdagen van de leverancier.
-opkuis keuken – keukenmateriaal – werkpost behoort ook tot je takenpakket.

Aanbod

Je komt terecht in een leuke omgeving . Na een positieve beoordeling maak je kans op een vast contract. Afhankelijk van je kennis en ervaring bestaat er ook een mogelijkheid dat je onmiddellijk een vast contract krijgt. Loon is bespreekbaar volgens kennis en ervaring.

Hoe solliciteren?

Solliciteer dan nu met jouw motivatie en liefst cv en wie weet tot binnenkort voor een eerste kennismaking! Je kan ook je cv / sollicitatie sturen naar monkeybar9700@hotmail.com of bellen naar het nummer 0474 20 07 29 na eerst een berichtje gestuurd te hebben met je contactgegevens.

Of klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Meer info

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën