De nr. 1 jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Keukenmedewerker 628 keer bekeken4 sollicitaties

Job Expired

Omschrijving

Wij zijn een bar/restaurant in het centrum van Brussel die werken met een seizoenskeuken, we hebben een kaart met 12 gerechtjes waarin wekelijks verandering in komt. We zijn gekend voor onze alternatieve producten zowel in de keuken als in de bar.

Profiel

Een leergierig persoon met ambitie, het team bestaat maar uit twee personen, jezelf & de chef. Dus iemand die een all-rounder is, die graag variatie heeft en streng is voor zichzelf. Ervaring is geen vereiste maar een basiskennis (school) wel, tenzij je ambitie ons overtuigd. Heb je al jaren ervaring dan is dit waarschijnlijk niets voor jou.

Aanbod

Mise-en-place (warm & koud), dresseren van de borden, opwarmen en klaarmaken van gerechten tijdens de service, opkuis & afwas. Al deze taken worden verdeeld onder de chef & jezelf, met andere woorden heb geen schrik, je wordt hier geen afwasser die groentjes kan snijden. Indien je een passie hebt voor patisserie en desserts dan kan je je hier alvast uitleven.

Uren

Dinsdag MEP 10u-18u

Donderdag : Stand-by (mep of service)

Vrijdag MEP & SERVICE : 15u-23u

Zaterdag MEP & SERVICE : 15u-23u

Zondag : 1 x per maand (dan sta je alleen in de keuken)

Wij zijn een jonge en groeiende zaak, de werkuren gaan omhoog in de toekomst, dus kan je je binnen 2 maand zeker aan een 32u contract verwachten met een voltijds contract wat later indien er een goeie samenwerking is.

Hoe solliciteren?

Stuur je cv/motivatiebrief door naar info@belier.bar of meld je spontaan aan Borgval 9 1000 Brussel.

Detail informatie

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Deel deze vacature
Connect with us