Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Keukenmedewerker Margriet Zottgem

Job Expired

Keukenmedewerker Margriet Zottgem 680 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

VACATURE KEUKENMEDEWERKER MARGRIET ZOTTEGEM

Wie zijn we? 

Colette en Nele openen vanaf 17 augustus ‘MARGRIET – eten en drinken’. Colette heeft een bloeiende traiteurszaak met 2 winkels en verzorgt de mooiste feesten met lekker, origineel eten! Ze werkt al een aantal jaren samen met Nele, eerst kwam zij in het weekend een handje toesteken, nadien werkte ze vast bij Colette in de traiteurszaak.
Ze beslisten samen om Margriet te openen in Zottegem!

Margriet wordt een hip, sfeervol, toegankelijk eetcafedat geopend is van donderdag tot en met zondag. We zullen onze klanten verwennen met verse, lekkere gerechten en bieden een kleine kaart aan die op heel regelmatige basis wijzigt. Zo kunnen klanten dagelijks terecht bij Margriet voor een hedendaagse dagschotel, een hippe salade, verse soep, tof belegde boterham, … maar ook voor een schuimende cappuccino met verse wafel of stuk taart, een tapa aan de toog en ’s avonds een gezellig dinertje waar vooral de ongedwongen en heel gezellige sfeercentraal staat!

Wat zoeken we? 

Een enthousiaste medewerker die samen met ons van Margriet een succesverhaal maakt! Je komt terecht in een volledig open keukenachter de grote toog bij Margriet. Hierdoor zal je veel contact hebben met de klanten en volg je het hele gebeuren.
Voor ons is snelheid in de keuken een must. Klanten kunnen bij Margriet terecht voor een snelle lunch, dus moet het mogelijk zijn om dit ook waar te maken.
Margriet wordt ondersteund door de traiteurszaak van Colette. Haar jarenlange ervaring in het bereiden van lekkere, verse gerechten zorgt voor een bijna onuitputbare bron aan inspiratie. Ze blijft geïnteresseerd in de nieuwe trends en is hier voortdurend naar op zoek. Maar een teveel aan inspiratie kan niet! Dus gaan we graag in zee met iemand die ook nieuwe, hippe ideeënmeebrengt zodat de keuken van Margriet blijft boeien!

Wat bieden we? 

Een gevarieerde job in een open keuken! Je zal niet alleen in een keuken achter de schermen werken, maar beleeft de sfeer vanop de eerste rij! Je zal kunnen werken met enkel verse producten, zorgt mee voor de mise en place en dresseert en werkt de borden af.
Margriet is geopend van donderdag tot en met zondag. Je werkt geen gesplitste shiftaangezien Margriet de hele dag door open blijft. Hierdoor kunnen wij een fulltime job aan bieden op 4 dagen en ben je ook 3 dagen per week vrij. Uiteraard is alles bespreekbaar!

Neem zeker een kijkje op Instagram: ‘traiteur.bogaert’. Daar zie je hoe Colette haar gerechten en buffetten met heel veel zorg en passie naar voor brengt.

Heb je interesse of wens je wat meer uitleg?
Neem gerust contact op met Nele of Colette

Nele De Sutter

0475 41 27 23
desutternele@gmail.com

Colette Wellekens

0475 81 85 04
colette.wellekens@telenet.be

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Werkgever

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE