Ons restaurant: Colonel Louise
Colonel Louise, in het kloppende hart van Brussel, ademt warmte en authenticiteit in een modern en tegelijk stijlvol kader. Het restaurant is in de stad een heus baken voor liefhebbers van terroirs. Met de grootste zorg verenigt het uitzonderlijke producten en vakkennis in een gemoedelijke, relaxte sfeer. Onze beenhouwerij, de sluitsteen van het restaurant, bevindt zich in het midden van de zaal en presenteert het zorgvuldig geselecteerde gerijpte en uitzonderlijke vlees, dat vervolgens in onze Josper-oven wordt gebakken. In enkele jaren tijd heeft Colonel zich gevestigd als een nieuwe klassieker, een niet te missen halte in het gastronomische landschap van de Belgische hoofdstad.
Uw profile
Koken is uw passie. U bent efficiënt en ontspannen, nauwgezet en zorgvuldig bij het uitvoeren van uw taken. U houdt van team-spirit en u werkt graag in duo, maar ook op een zelfstandige manier. U bent stressbestendig en u hebt altijd een glimlach op uw gezicht. U bent punctueel en flexibel en neemt graag verantwoordelijkheden in een dynamisch team. Je hebt ervaring in de restaurantwereld en je wilt met ons vooruitgaan.
Uw taken
Verantwoordelijk voor een sectie van de keuken zijn (warm, koud, desserts, …)
- De opzet en follow-up van uw sectie beheren
- Bestellingen voor de producten van uw sectie plaatsen
- De voorraad van uw sectie beheren
- Aan de creatie van onze lunch deelnemen
Ons aanbod
– Voltijdse verklaring (38u/week)
– Aantrekkelijk salaris
– 5 dagen per week (service coupé)
Interesse? : info@colonelbrussels.com
Info over de zaak
- Naam van de zaak COLONEL LOUISE
- Plaats Brussel
- Straat Rue Jean Stas 24, Sint-Gillis, België