Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures
Job Expired

KOK 502 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies Limburg

Gasthof   DE  STATIE

Uw nieuwe uitdaging

Koken is een kunst , het volhouden evenzeer

Een loopbaan waarin  men zijn creativiteit , beroepsliefde en kennis kan beleven  , maakt niet alleen gelukkig , maar schept vooral voldoening , een degelijk inkomen , bewondering , respect , dankbaarheid en vooral een stabiele toekomst.

Met dit doel voor ogen zoeken  wij samen in dit voorstel , naar een werkbaar  en duurzaam concept

·        Het sociale leven van keukenpersoneel

In deze tijd kan het niet meer zijn dat steeds dezelfde personen werken op momenten dat de anderen feesten en genieten. Daarom vindt men in  Gasthof DE STATIE  dat de keukenmedewerkers  regelmatig vrij moeten zijn ook tijdens de weekends , het gezin of relatie zijn zeer belangrijk. 

·        Vorm van samenwerking

De samenwerking met de chef in de keuken kan onder meerdere vormen .Wij gaan ervan uit dat creativiteit niet alleen moet ten goede komen aan ons restaurant , maar dat evenzeer aan “de Chef “hiervan de vruchten mag plukken zowel in de onmiddellijke als verre toekomst. Aldus zijn alle vormen bespreekbaar , als werknemer , als vennoot met deelname in de winst , in een samenwerkingsverband , als zelfstandige , mogelijk een flexie job of een combinatie van deze mogelijkheden , alles kan.

·        Cliënteel doelgroep

Gasthof  DESTATIE beschikt over 9 gastenkamers samen goed voor 20 personen. Reeds 14 jaar investeren wij met succes in een “ trouw “ klanten bestand . Overnachting en avond restaurant voor onze bezoekers  is de hoofdactiviteit . Andere klanten zijn welkom , evenwel binnen de menu kaart die wij onze verblijfsgasten voorstellen of ingeval van feestjes na het voorafgaande vastleggen van het menu

·        De menukaart 

Wij streven naar een kleine kaart die maandelijks op voorstel van de chef wordt vernieuwd . Maximaal 6 referenties die zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht kunnen geserveerd worden . Het moeten wel eigen bereidingen zijn , waarmee we gemakkelijk het onderscheid maken met “Unilever restaurants “ zonder evenwel af te glijden naar een culinair extremisme.

·        Prijszetting en kostprijs analyse

Wij verwachten van “De Chef” dat hij samen met ons de prijzen van de gerechten vastlegt na een grondige kostprijs analyse . Zijn eventuele bonus of winstdeelname zal afhankelijk zijn van zowel , de omzet , de klanttevredenheid  en de verhouding aankoop/ verkoop .

·        Spanningen op de werkvloer

Ons concept heeft als hoofd doel een aangename en vlotte werkomgeving te creëren . Respect en eerbied voor het werk van elke collega en een vooraf in samenspraak vastgelegde organisatie zijn hier voor de noodzakelijke ingrediënten . Mits  een degelijke voorbereiding wordt de werkdruk doenbaar en vermijd men stres en spanningen . Aldus kan men er in slagen de klanten aangenaam te verrassen met een originele ,  eerlijke en heerlijke gerechten.

 Gasthof DE STATIE staat open voor elke suggestie of voorstel dat aansluit met het voorgaande .  Wij kijken uit naar een gesprek dat hopelijk resulteert in een samenwerking . De inzet is enerzijds  een degelijk inkomen en anderzijds het fundament voor en duurzame en succesvolle carrière.

Wordt jij onze nieuwe “Chef “ ? u heeft voor het overgrote deel het heft in eigen handen .

Hoe solliciteren?

Klik hieronder op de fuchsia knop om makkelijk & snel te solliciteren.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE