Je taken en verantwoordelijkheden : gerechten voorbereiden en klaarmaken; dresseren op borden en/of schotels; nieuwe suggesties en menu’s bedenken; voorraden opvolgen en beheren; onderhoud van keuken en materialen; indien nodig de catering verzorgen op verplaatsing.
Profiel:
Je beschikt over een koksopleiding. Je kan zelfstandig werken. Je bent stipt en stressbestendig. Je bent sociaal en een teamplayer. Kennis van HACCP is een voordeel. Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs.
Jobgerelateerde competenties:
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Menu’s uitwerken . Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, …)
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, …)
De ingrediënten doseren en mengen.
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Vlees, vis, groenten, … koken of opwarmen
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, …)
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)
Persoonsgebonden competenties:
Contactvaardig zijn, samenwerken als hecht team
Regels en afspraken nakomen, zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Sollicitaties bij voorkeur doorsturen per mail: wagenhuishorst@skynet.be Werkdagen: woensdag, vrijdag , zaterdag en zondag voltijds contract
Aanbod
vast contract , ecocheques
Hoe solliciteren?
wagenhuishorst@skynet.be
Info over de zaak
- Naam van de zaak Wagenhuis Kasteel van Horst
- Plaats Holsbeek
- Straat Horststraat 28