Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Kok / Keukenmedewerker voor evenementen en cateringopdrachten in heel Vlaanderen

Kok / Keukenmedewerker voor evenementen en cateringopdrachten in heel Vlaanderen 276 keer bekeken3 sollicitaties

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel

Met een uitgebreid en groeiend bestand van professioneel getrainde horecamedewerkers kan Kitchenstaff een perfect op maat gesneden team (van keukenhulp tot kok en zelfs chef) leveren voor evenementen over heel België.

Enkele voorbeelden: Night of the Proms, Giants, Circuit van Zolder, Autosalon, verschillende evenementen in Flanders Expo Gent, Sportpaleis/Lotto Arena, Zoute Grand Prix, Ronde van Vlaanderen, 6-daagse van Gent, eerste klasse voetbalploegen…

 

Ben je gepassioneerd door koken? Kan jij je mannetje staan in de keuken en wil je buiten de vaste werkuren nog een centje bijverdienen? Dan ben je bij Kitchenstaff aan het juiste adres. Ben je beschikbaar op weekavonden, dagen of enkel in het weekend. We hebben voor elk wat wils. We laten jou volledig vrij om te beslissen wanneer je wilt werken.

 

Samen met jouw collega’s werk je voor verschillende cateringbedrijven, restaurants en kom je op de meest leuke events en locaties. We zorgen voor variatie met de unieke kans om bij te leren en samen te werken met sterrenchefs. Jij beslist ook welke dagen je wil werken. Je komt terecht in een brigade van vliegende koks die op de meest uiteenlopende locaties aan de slag gaat. Met steeds een correcte en tijdige verloning. Kitchenstaff is voortdurend op zoek naar gemotiveerde chefs, koks en keukenmedewerkers die onze ploeg kunnen versterken.

 

Aanbod:

  • Een job vol afwisseling waar in jij beslist over je agenda en de dagen die je wil werken in de door jou gekozen regio!
  • Correcte verloning met alle wettelijke premies.
  • Een job als hoofdberoep, bijverdienste of op zelfstandige basis: jij bepaalt je carrière en je eigen succes door jouw eigen inzet!

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE