Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Marktmedewerkers met een passie voor voeding

Marktmedewerkers met een passie voor voeding 92 keer bekeken1 sollicitatie

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant

CRU is één van de meest recente enseignes binnen de Colruyt Group en heeft momenteel 3 versmarkten: nl in Gent, Overijse en Antwerpen. In elke markt gaan we volop voor dagverse kwaliteitsproducten met pure en authentieke smaken.

 

Het concept? CRU verzamelt 10 ambachten (métiers) onder één dak, elk met hun eigen specialisten. Denk maar aan groenten en fruit, een bakkerij, een traiteur en beenhouwerij, een kaasafdeling,… In Gent en Overijse kunnen klanten bovendien ook nog genieten bij het eethuis CUIT.

 

Met het oog op onze groei en uitbreiding met een vierde markt, zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers met een passie voor voeding. Polyvalente teamplayers die flexbiliteit en klantvriendelijkheid zeer sterk uitdragen. Concreet gaat dit om marktmedewerkers (binnen één van de ambachten), keuken- en zaalpersoneel en beenhouwers.

 

Nog niet overtuigd? Je werkt in een heel leuke werkomgeving waar passie voor het product en verbinding met de klant centraal staan. Je werkt dag in dag uit met top kwaliteit en kan rekenen op een afwisselende job met zeer veel sociale contacten. CRU is 7/7 open en uiteraard werk je dus ook op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Anderzijds voorzien wij geen avondwerk en ken je jouw uurrooster steeds enkele weken op voorhand. Tot slot is Colruyt Group een waardegedreven stabiel bedrijf met tal van opleidings- en groeimogelijkheden.

 

Heb je interesse? Bekijk al onze jobs op jobs.colrruytgroup.com of contacteer rechtstreeks Peter Vrancx, selectieverantwoordelijke Colruyt Group. Dit kan per mail: peter.vrancx@colruytgroup.com of telefonisch 02 363 55 45

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE