De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Medewerker keuken/grill Maldegem

  1.  Wij zijn op zoek naar een tijdelijke keukenmedewerker ter vervanging van langdurig afwezige medewerker (door ongeval), met optie om te blijven. Bij voorkeur, flexi of student met ervaring. Dit voor het ganse weekend (vrijdag en zaterdag vanaf 16u en zondag van 11u tot 23u)
  2. We zijn ook op zoek naar een ervaren griller of iemand met veel passie voor grillen (op houtskool). Wij kunnen zelf de opleiding doen maar enige ervaring is noodzakelijk. Dit mag ook onder de vorm van leercontract of stage zijn. Indien niet, graag flexi of jobstudent. Dit kan een betrekking zijn van minstens 20u/week woensdag tem zondag.
  3. Voor ons team te versterken zoeken wij tevens extra hulp (flexi of vakantiejob), liefst met ervaring voor afwas, bar en zaal.

Je komt terecht in een heel gevarieerd, dynamisch en supertof team! Je moet hard werken, maar je wordt ook goed beloond, niet alleen met een salaris maar ook met toffe collega’s, aangename sfeer en een natje en een droogje tijdens en na de service.

Neem contact op via www.brigandje.be, laat ons weten waarom jij bij ons wil komen werken en wie weet start je wel sneller dan verwacht!

TOT in ‘t BRIGANDJE

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën