De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Night Auditor Plopsa Hotel De Panne (vast)

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Plopsa Hotel, gevestigd naast Plopsaland in De Panne, te versterken met een Night Auditor.

 

Takenpakket

U bent het visitekaartje van het hotel en u draagt hierbij mee aan een warm welkom voor alle gasten.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle info omtrent het hotel.
 • Je doet de nachtshift, checkt gasten in of uit en je maakt en controleert de reservaties.
 • Je beheert de telefonie, zorgt voor de opmaak van facturen of brieven en helpt mee bij allerhande controlerende en administratieve taken.
 • Je zorgt voor de veiligheid van de gasten in het hotel gedurende de nacht.
 • Je onthaalt onze gasten (Plopsa Smile) en helpt hen bij eventuele vragen.
 • Je treedt op als dienstdoend manager bij afwezigheid van hotelmanagement, zorgt voor de veiligheid van de gasten, zoekt naar hotelbeveiliging en behandeld klachten.
 • Je controleert toegang en verplaatsing van de personen binnen de organisatie.
 • Je geeft onze gasten informatie, wijst hen door of begeleid hen naar de gevraagde gesprekspartner, dienst of plaats.
 • Je raadpleegt gegevens op computer, daarnaast geeft je gegevens in of werk je ze bij (aanmaken van badges, inschrijving registeren in registers, rapporten opmaken,…).
 • Je verzorgd enkele administratieve taken zoals kopiëren, klasseren, gegevens ingeven, lay-out verzorgen, …
 • Je controleert de kassa afdracht, openstaande rekeningen en betalingsrapporten.
 • Je registreert de reservaties en actualiseert de bezetting van kamers.
 • Je controleert de nachtrapporten en maak ochtendrapport op voor frontoffice en restaurant (ontbijtlijst).
 • Je kan hulp bieden bij de keuken voor roomservice en bar(s) indien nodig.
 • Je rapporteert de gebeurtenissen van de afgelopen nacht aan de frontoffice.

 

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Hotel/Toerisme en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je bent computerminded en kan goed overweg met de courante programma’s van het Microsoft Office-pakket. Je hebt oog voor detail en kan creatieve oplossingen aanbieden tijdens het verblijf van de gasten (WOW-factor). Je bent flexibel ingesteld en bent serviceminded. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent commercieel ingesteld en kan goed in team werken. Je kan zelfstandig lastige situaties op een professionele manier aanpakken en oplossen. Weekendwerk schrikt je niet af en je bent flexibel naar andere departementen. Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Kennis van andere talen is uiteraard een pluspunt. Je bent discreet, je hebt een verzorgt voorkomen en je bent klantgericht (Plopsa Smile). Stiptheid en verantwoordelijkheidsgevoel: werkplanning wordt steeds gerespecteerd.

 

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een deeltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de parken.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: