De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Ontbijt medewerk(st)er Plopsa Hotel De Panne

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut . Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden. Een greep uit de aankomende projecten: het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Wij wensen het Plopsa Hotel, gevestigd naast Plopsaland in De Panne, te versterken met een Ontbijt Medewerk(st)er.

 

Takenpakket

  • Als Ontbijt Medewerk(st)er heb je geen probleem met een wekker die vroeg afgaat. Nog voor de eerste gasten wakker worden ben jij al druk in de weer met het voorbereiden van het ontbijtbuffet. Indien nodig zal je nu en dan ook inspringen tijdens een avondshift.
  • Je staat in voor het bedienen van de gasten tijdens het ontbijt en de lunch.
  • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat onze gasten een totaalervaring beleven, je bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor onze gasten tijdens hun restaurantbezoek.
  • Je zal er dus steeds voor zorgen dat het restaurant er ten alle tijden proper bij ligt.
  • Je zorgt voor het klaarmaken van de roomservice orders en je handelt deze ook af.
  • Seminaries of events in het hotel? Dan zal het ook je taak zijn om ervoor te zorgen dat de gasten steeds voorzien zijn van de nodige versnaperingen en dranken. Voor en na de events zal je ook zorgen voor de opbouw en afbraak van de zalen.
  • Tijdens het uitvoeren van je taken kan je steeds rekenen op de steun van een supervisor en de F&B Manager.
  • Je beschikt over verschillende serveertechnieken
  • Je kan overweg met voorraadbeheer/stocktellingen

 

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Hotel/Keuken en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Je kan zowel zelfstandig werken als nauwkeurig en ordelijk. Je bent discreet en klantgericht. (De Plopsa Smile). Je bent contactvaardig en je kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden en werkuren. Je kan omgaan met stress en je komt regels en afspraken na. Nederlands en Frans is een must, Engels/Duits of andere talen is een pluspunt.

 

Wij bieden

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur/seizoenscontract van bepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen. Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in de parken.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Momenteel online: