De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Polyvalent medewerker Diegem

Omschrijving

The Den is een snel groeiende lunchgelegenheid met een broodjes- en salad bar, meeneem- en restaurant functie in het hart van het bedrijvenpark Park Lane in Diegem. De uitbater is een jonge, dynamische twintiger die The Den wil uitbouwen tot een centrale ontmoetingsplaats voor de medewerkers van de bedrijven in de buurt, door van de lunchpauze het hoogtepunt van de dag te maken.

We zoeken op korte termijn ons team uit te breiden met een veelzijdige medewerker (bij voorkeur drietalig Nederlands, Frans en Engels), die bereid is om ondersteuning te bieden van ‘s morgens tot in de vroege namiddag, en occasioneel voor evenementen ‘s avonds of in het weekend (beschikbaarheden te bespreken).

Wil jij onze ploeg versterken? Solliciteer dan nu met jouw motivatie en liefst cv en wie weet tot binnenkort voor een eerste kennismaking!

Jouw takenpakket:

Jouw takenpakket kan flexibel afgestemd worden in functie van de (soms wijzigende) noden en van je eigen sterktes. We verwachten dat we je kunnen inschakelen voor volgende taken:

  • Hulp in de keuken bij de voorbereiding van maaltijden, bestellingen of hapjes voor events
  • Maken van broodjes, slaatjes en soepen tijdens de middag
  • Zaalfunctie: opname bestellingen, bediening aan tafel, werk zien dat moet gebeuren
  • Opruimen en klaarzetten van tafels en stoelen voor en na evenementen
  • Bediening tijdens evenementen

We zijn op zoek naar iemand met een hart voor horeca, een positieve ingesteldheid en een wil om te werken. We verwachten dat je energie krijgt van je werk en van de appreciatie van de klanten en van je team. We verwachten ook een flexibele opstelling en de ingesteldheid om problemen aan te pakken en op te lossen.

Aanbod

We bieden eerst en vooral een flexibele en aangename werkomgeving, in een jong en dynamisch team waar je voluit kansen krijgt om jezelf te bewijzen.

We betrekken je bij de voorbereiding van events, menus en het aanbod, en beschouwen je als een waardevolle partner bij het uitstippelen van het concept en de strategie om verder te groeien en uit te breiden.

We bieden je kansen om mee te helpen aan de uitbouw van The Den tot een toonaangevende horecazaak in de ruime omgeving van Diegem/Zaventem/Brussel

We bieden je een competitief salarispakket aan.

Een minimum aan ervaring in de horeca is gewenst. Indien je een koksopleiding hebt met al wat keukenervaring kan je ook helpen bij de bereiding van gerechten voor het restaurant en het vastleggen van het menu.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën