De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Receptionist (m/v/x) Gent

RECEPTIONIST(E) (m/v/x) (Voltijdse, deeltijdse, flexi of studentjob)

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde receptiemedewerker voor ons gezellig, sfeervol hotel in het hart van Gent! Flandria Hotel is een éénsterrenhotel met 22 kamers en een Gentse ziel!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Deel receptiemedewerker: In de receptie sta je in voor het onthaal van de gasten, het beantwoorden van telefonische oproepen en het behandelen van het mailverkeer. Je zal onze gasten in- en uitchecken, de kamerplanning opmaken, reservaties en betalingen verwerken, offertes versturen, toeristische info verstrekken,… Kortom, de receptie wordt jouw liefdeskind en je maakt het jouw missie om onze gasten zich thuis te doen voelen. In samenwerking met de marketing manager word je ook betrokken bij de communicatie/marketing van het hotel: helpen meedenken over sociale mediaposts, blogs schrijven, etc.

Deel ontbijtmedewerker: ‘s Ochtends sta je in voor het ontbijt. Je stelt het ontbijtbuffet op, vult aan en ruimt af. Je houdt de ontbijtruimte en bar netjes. Je houdt een oogje op de stock en plaatst bestellingen bij de providers indien nodig. Af en toe bereid je ook warme dranken aan de bar. Je komt dus terecht in een afwisselende job met verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden, in een hecht team dat mekaar op alle vlakken ondersteunt.

PROFIEL

Na een opleidingsperiode werk je volledig zelfstandig in roulement met je collega’s (ochtend- en avondshiften, soms weekendwerk, geen nachtshift). Je kijkt ernaar uit alle aspecten van de hotelwereld te leren kennen en wil graag veel variëteit in je job. Je bent niet op zoek naar werk waar je 8u op dezelfde plek stilstaat, maar onderneemt graag, ziet werk en houdt van afwisseling.

Persoonsgebonden competenties:

Klantgericht / sociaal Zelfstandig kunnen werken Teamplayer Flexibiliteit Stressbestendigheid / time management.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Andere talen (bv. Frans of Spaans) zijn een pluspunt. Je kan goed overweg met PC. Kennis van Hotel Management Software is handig, maar niet vereist.

WIJ BIEDEN: Voltijdse, deeltijdse, flexi of studentjob: te bespreken

Mooie verloning volgens barema en na inwerkperiode aangevuld met maaltijdcheques. Zondags- en feestdagenpremie.

Word jij ons nieuwe teamlid? Bel naar 0476 05 64 12 of stuur een e-mail met jouw CV naar m.orojeh@flandriahotel.be

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën