Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Restaurant manager Gent

Job Expired

Restaurant manager Gent 545 keer bekeken1 sollicitatie

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

Door jouw hands-on enthousiasme en ondernemerschap serveer jij, samen met je team, onze klanten keer op keer een mooi moment. Hospitality is dé sleutel tot succes. Een missie die jij als geen ander aan je team weet over te brengen.

-Als manager stel jij een sterk team samen en je zorgt dat je teamleden goed weten wat hun verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Je geeft elk teamlid voldoende ruimte om zich te ontplooien. Hiervoor worden de nodige initiatieven door jou opgezet, aangemoedigd en gestuurd.
-Jij garandeert dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft, zowel wat gastvrijheid als culinair plezier betreft. Je stuurt je team aan om, in dit opzicht, steeds de juiste proiriteiten te stellen.
-Daarnaast besteed je de nodige aandacht aan een positieve en productieve werksfeer. Je stuurt bij indien nodig en stimuleert de ondernemingszin van je mensen met feedback.
-Je voert de verschillende facetten van beheer dan ook nauwkeurig uit: stock control, bestellingen, administratie en inventaris.
-Verder zie je erop toe dat alle wettelijke verplichtingen en interne afspraken worden nageleefd, en dat de voedselveiligheid steeds is gegarandeerd.

Meer info: www.otomat.be/jobs

Interesse in deze krokante job?
Laat het ons weten – jobs@otomat.be

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE