De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Shiftmanager Mechelen

Gemotiveerde shiftleader voor Trattoria Boretti Mechelen

Een motiverende en afwisselende job als shiftleader in een groeiend fast-casual dining concept. Meegroeien tot het gezicht van een sterk bestaand merk dat restaurants gaat uitrollen over België en Nederland. Binnen no-time de Boretticultuur proeven en onderdeel uitmaken van ‘la famiglia’. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Als shiftleader van Trattoria Boretti werk je nauw samen met de manager van de locatie en ben je onder andere verantwoordelijk voor de praktische coördinatie, de bestellingen, het voorraadbeheer en de naleving van de Trattoria Boretti werkmethodes. Je bent zelf operationaal actief in het restaurant en hiernaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over het bedrijf en zorg je ervoor dat het restaurant netjes wordt geopend/gesloten aan het begin of het einde van de dag.

Wie zijn wij?

Pasta & Coffee. Real. Good. – Bij Trattoria Boretti draait het maar om één ding: simpelweg verrukkelijk eten in een uitzonderlijk sfeervolle omgeving. Wat ons betreft hebben de Italianen het begrepen: een écht goede maaltijd bestaat uit de beste ingrediënten in al hun eenvoud en een berg met liefde, tijd en aandacht. Wij serveren daarom geen poespas en houden onze gerechten simpel. Zo garanderen we de lekkerste pure smaken en een constante kwaliteit.

Met hoogwaardige keukenapparaten en buitenkeukens brengt Boretti al meer dan 25 jaar de Italian culinary lifestyle naar het kloppend hart van elk huis (en tuin). En vanaf 2023 verrijken we ook de straten van België en Nederland met ons smaakvolle merk, te beginnen met het ons eerste restaurant in Mechelen. A presto!

Wat wordt er van jou verwacht?

-je motiveert medewerkers op de kwaliteit van hun werk en samen met je team stel je klantgerichtheid en klantenbeleving steeds voorop
-je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestellingen: administratieve opvolging
-je managet het onderhoud van het restaurant en onderneemt actie waar nodig.
-je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, met kwaliteit, netheid en stressbestendigheid als belangrijke eigenschappen.
-je bent operationeel mee actief op de werkvloer.
-ervaring in de horeca is een plus
-goede beheersing van de Nederlandse taal.
-je kan flexibel inspelen op de dynamiek van de dag.

Wat bieden wij jou aan?

Een motiverende en afwisselend job in een groeiend fast-casual dining concept. Je zal al snel de cultuur van Trattoria Boretti kunnen proeven en deel uitmaken van ‘la famiglia’. Je groeit mee uit tot het gezicht van een sterk bestaand merk dat restaurants wilt uitrollen over België en Nederland.

– Een salaris van 15,7€/uur
– Functiegerichte opleidingen
– Personeelskorting bij het moedermerk Boretti
– Speciale korting voor vrienden en familie bij het moedermerk Boretti
– Personeelskorting bij Trattoria Boretti
– Maaltijdcheques
– Lunch of avondmaaltijd op werkdagen

Dienstverband: 30u per week vast in dienst (geen studenten)

Rooster: Dagshiften & avondshiften

Meer info

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën