Omschrijving
Voor Restaurant Popelier, een zaak in Gooik, de parel van het Pajottenland, zijn we dringend op zoek naar een Sous Chef. Het is een echt “Meat & Wine” – concept waar alle infrastructuur aanwezig is: Mibrasa houtskooloven, een zeer nauwe samenwerking met Dierendonck, rijpingsfrigo en meer dan 10 soorten gerijpt vlees op de kaart. De keuken is onder leiding van chef Frederic Olivier die met zijn warme persoonlijkheid graag nieuwe talenten begeleidt. Verder is er een wijnkaart met meer dan 250 referenties, zorgvuldig geselecteerd door onze sommelier. Dit alles in de schaduw van het kasteel van Saffelberg met een terras dat terecht als een van de mooiste van België beschouwd kan worden.
Jouw profiel:
*Passie voor koken, ambitie en creativiteit
*Gepassioneerd door grillen / BBQ of gedreven om het te leren
*Teamplayer maar kan ook zelfstandig werken
*Enthousiast en leergierig
*Stressbestendig
*Ordelijk en net werken
Jouw takenpakket:
*Rechterhand van de chefkok en verantwoordelijke voor de koude keuken en desserts
*Nieuwsgierig om te leren werken met een Mibrasa houtskooloven
*Creëren van nieuwe gerechten
*Menu’s samenstellen in samenspraak met de chef en zaakvoerder
*Mede-beheer en controle van bestellingen
*Orde, netheid bewaren
Aanbod:
*Fulltime contract
*Goede en bespreekbare condities
*Inhouse opleiding mogelijk
*Huisvestingsmogelijkheden bespreekbaar
*Unieke setting
*Start asap
*Doorgroeimogelijkheden binnen onze hospitality group
Hoe solliciteren?
Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.
Of neem rechtstreeks contact op door een mail te sturen met je CV en motivatiebrief naar info@restaurantpopelier.be .
Info over de zaak
- Naam van de zaak Restaurant Popelier
- Plaats Gooik
- Straat Populierenstraat 8, Gooik, België