De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Sous Chef Malle

Haute Cookure is een gastronomisch restaurant waar je zowel zakelijk als privé kan komen lunchen en dineren. Lekker eten en bijpassende wijnen, daar draait het bij ons allemaal om. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega, liefst met horeca-ervaring. Als deel van het keukenteam help je mee in de voorbereiding en afwerking van hoogstaande gerechten. We verwelkomen je met open armen in ons jong en enthousiast team.

In deze functie zal je werken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Het betreft dus een voltijdse betrekking.

Wij leggen de lat graag hoog, niet enkel qua verfijning op het bord, maar ook kwalitatief. Alles wordt in huis gemaakt zoals patisserie, brood, desserts,… Dit om het beste te kunnen bieden aan onze klanten. We werken onze gerechten ook graag af met kruiden en bloemen uit eigen tuin.

Wij vernieuwen onze kaart om de 6 weken, dus aan afwisseling in de job zeker geen gebrek.

Je mag komen werken in een grote, praktische keuken, voorzien van moderne apparatuur.

Wat verwachten wij van jou?

  • je verwekt de beste ingrediënten uit eigen streek om tot heerlijke gerechten
  • je ondersteunt de chef bij het maken van koude en warme gerechten
  • je helpt mee met de mise en place
  • je dresseert de borden proper en correct en streeft er samen met de chef naar om pareltjes af te leveren aan de gasten;
  • na afloop van de shift sta jij samen met keukenteam in voor het poetsen en opruimen van de keuken
  • je beschikt over enkele jaren ervaring in een restaurantkeuken;
  • je bent flexibel om te werken in het weekend/feestdagen
  • je hebt gevoel voor verfijning en gastronomie

Jobgerelateerde competenties

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, …)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, …)
  • Vlees, vis, groenten, … koken of opwarmen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmakenToestellen aanzetten (ovens, kookplaten, …)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, …

Persoonsgebonden competenties

  • Samenwerken als hecht team
  • Klantgerichtheid
  • Leervermogen hebben
  • Omgaan met stress
  • Contactvaardig zijn
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Regels en afspraken nakomen
  • Resultaatgerichtheid
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Zelfstandig werken

Aanbod

  • Een voltijdse job als hulpkok binnen een prachtige omgeving
  • een vast contract
  • werkweek van 4 dagen
  • marktconforme verloning
  • onmiddellijke indiesttreding

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Detail informatie

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën