De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Sous-Chef Mechelen

Vanaf nu ook genieten van een lang weekend? Zondag, maandag EN dinsdagen vrij (op enkele uitzonderingen na!)

Maybe we’re looking for you!
Vooral leuke en gemotiveerde nieuwe collega gezocht met de nodige leidinggevende capaciteiten en vele doorgroeimogelijkheden voor de functie van 2de Chef/Rechterhand van onze Creative Chef!

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Wil je niet meer op Zondag en Maandag & Dinsdag werken, én geen service-coupé’s draaien? Een werkweek van +/- 45u op 4 dagen, lange stevige dagen gezien alles maar dan ook alles zelf gemaakt moet worden en we ’s avonds vele gasten willen verwennen met onze verrassend smaakvolle en creatieve keuken, aangevuld met onze gastvrijheid, ons prachtige kader en onze ‘warmte’, welgekomen in deze koude energie-crisis.

Dan hebben wij misschien goed nieuws!

Wij zijn hard op zoek naar een echt Kookwonder die ons team wil komen versterken. The Chick is een prachtig & ambitieus fine-dining restaurant, gelegen in het hart van onze stad, in de schaduw van onze Mechelse trots: De Sint-Rombouts Kathedraal. Hier werken we zowel met traditionele als moderne technieken, telkens met onze twist & 1 basis-ingrediënt: Made with love, Made to love . Bij The Chick krijg je de kans om te werken met prachtige verse & uiteenlopende producten, zowel lokaal als minder lokaal maar vooral eerlijk & dit voor de beste klanten van de wereld.

Je komt terecht in een pittig team van ambitieus, gepassioneerde en vooral warme collega’s die gastronomie en gastvrijheid ademen, die elke dag net dat tikkeltje meer willen brengen om onze gasten een onvergetelijk moment te bezorgen, niet alleen op smaak maar alle zintuigen willen prikkelen. Ondanks de gevraagde (bege)leiding die we vragen zal je ook heel wat kunnen leren van ons reeds ervaren en smaakvolle team.

Heb je reeds vele ervaringen opgedaan in mooie keukens, hou je ervan om in een klein gemotiveerd en ambitieus team te werken met prachtige producten. Kan en wil je leiding geven. Bij ons is iedereen dan welkom. Zolang je maar creatief denkt, proactief handelt, van gezelligheid houdt en passie hebt voor mooi eten en verse producten.

Jouw taken:

Je bereidt uit verse ingrediënten, gerechten die een onderscheidend verrassingsmenu maken, ja je leest het goed: wij werken met 1 fine-diningmenu, onze gasten weten niet vooraf wat ze krijgen en geven het volledige vertrouwen (rekening houdend met hun allergieën/intoleranties). Elke 6 weken brengen we een volledig nieuw menu, vanaf de starting bites tot en met de mignardises #6weeksmakeover. Je werkt in een jong team waarin je samen met collega’s belast bent met de dagelijkse gang van zaken en voortgang van onze keuken, dit in nauwe samenwerking met onze Chef. Je bent mede verantwoordelijk voor het toezien op en bereiden van gerechten en de operationele randvoorwaarden hieromtrent (voorraadbeheer en afroep bij overwegend vaste leveranciers). Verder lever je in samenspraak met je collega’s input voor de samenstelling en wijziging van de menukaarten( #6weeksmakeover)en methoden. Je werkt samen in een team van 3 vaste koks en een 3tal flexibele commis.

Jouw profiel:

 • Je bent een leuke, ambitieuze en standvastige collega met de juiste inzet en gevoel voor verantwoordelijkheid.
 • Team-player met een geordende manier van werken.
 • Je beschikt over de nodige gastronomische ervaring & voelt je niet te oud om elke dag bij te leren.
 • Je bent in het bezit van de benodigde opleidingen of ervaring.

Uurrooster:

4 dagen-werkweek (woensdag tem zaterdag)
Regelmatige werktijden

Aanbod:

 • Uitstekend loon (naar werken).
 • Pakket met extra-legale voordelen waar jij beter van kan worden.
 • Nieuwe opleidingen worden in overleg door ons opgenomen.
 • 2 x 2 weken verlof per jaar (sluitingsperiode)
 • Flexibele invulling van overige vrije dagen in overleg met team.
 • Pensioen opbouw.
 • Inspiration lunches & weekends om de smaakvolle visie van onze keuken verder uit te zetten.
 • En zoveel meer leuke momenten die wij graag delen.

Solliciteren

Adres van de werkplek:
Sint-Romboutskerkhof 2
2800 Mechelen

Contactpersoon bij de sollicitatie:
Elsje Van den Bogaert

Telefoonnummer:
0475374913

Mailadres voor sollicitatie:
Elsje@tastem.be

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

 • Geen categorieën