Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

Sous-chef @ Mood

Job Expired

Sous-chef @ Mood 419 keer bekeken2 sollicitaties

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

“Come as you are”, bij ons eet je jezelf gelukkig. In Sint-Martens-Latem serveren we in restaurant MOOD onze passie voor eten in seizoensgebonden gerechten: gezond, puur, en toch Bourgondisch lekker. We staan achter een bewuste eetcultuur met zin voor kwaliteit, lokale producten en vakmanschap. Eerlijk en zonder pretentie. In een warme en spontane sfeer ga je bij ons genietend uit eten.

Als sous-chef sta je in voor het goede verloop van de keuken. Je zal de chef helpen bij het bereiden van gerechten, uitdenken van menu’s en mee de leiding van de keuken overnemen bij afwezigheid van de chef.

Werken in teamverband en zelfstandig werken vormen voor jou geen probleem en ziet werk wanneer het wat kalmer is. Samen met het team tot het gewenste resultaat van de klant te komen is jouw ultieme wens. Je bent creatief in de keuken en een passie voor koken en eten is een must!

Je gaat met een positieve ingesteldheid door het leven en hebt een gezonde honger naar nieuwe kooktechnieken en uitdagingen. Je denkt actief mee en communiceert op een correcte manier tav je collega’s en klanten. Je bent niet te beroerd om te helpen waar nodig.

Bovenop dit alles ben je vooral gemotiveerd om deze functie naar je beste vermogen in te vullen.

Opstart voorzien in augustus 2019 of te bespreken.

Een leuke en aangename omgeving om in te werken met een jong en dynamisch team. Je krijgt een marktconform loon volgens barema’s en de toffe collega’s krijg je er zo bij!

Geen weekendwerk!!!

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de fuchsia knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE