Dé jobsite voor de horeca I plaats GRATIS vacatures

SOUS-CHEF Very Food Catering

Job Expired

SOUS-CHEF Very Food Catering 501 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • Provincies Oost-Vlaanderen

Very Food Catering Deinze is op zoek naar jou!!!!

Sous-Chef

Als Sous chef help je de Executive Chef mee met het maken, creëren en bereiden van kwaliteitsvolle gerechten. Je zal zowel in keukenproductie staan, als mee moeten gaan naar externe cateringopdrachten. Bij afwezigheid van de keukenchef, neem je alle verantwoordelijkheden op jou. Kortom, je bent de rechterhand van de Executive chef. U kan ook keukenmedewerkers/chefs aansturen en coachen.

Beschrijving
Wij zijn op zoek naar een gedreven sous chef die wil meehelpen op de cateringdienst en evenementen!

Profiel
We zijn op zoek naar een kandidaat die al geruime ervaring heeft in de cateringwereld en die een zeer hoog niveau van koken heeft en wenst. Op de evenementen sta je ook tussen de klanten dus het is belangrijk dat je een verzorgd voorkomen en representatief bent voor ons bedrijf. Je bent flexibel ingesteld wegens last minute aanvragen in de sector, weekendwerk en/of werken op feestdagen vormt voor jou dus geen probleem. Je bent in het bezit van een rijbewijs B!

Aanbieding
Wij bieden een enorm boeiende en toffe werkomgeving. U wordt aangenomen onder een vast contract. Er wordt regelmatig de kans aangeboden voor opleiding en begeleiding te volgen via het bedrijf. Je komt terecht in een ambachtskeuken waar er wordt gewerkt met verse producten van topkwaliteit!  #takingcareofpeopleiswhatwedo

Hoe solliciteren?

Klik hieronder op de fuchsia knop om makkelijk & snel te solliciteren.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare jobs
1–0 van de 0 jobs
Werkgever
Connect with us

Nieuwsbrief ontvangen?

TELLER

TRANSLATE