De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Stadsbrouwerij Artevelde Gent zoekt collega’s!!

De Gentse stadsbrouwerij Artevelde is op zoek naar mensen die deel willen uitmaken van een topteam. Onze meester brouwer brouwt het Artevelde bier in de schaduw van het Gents stadhuisen we willen iedereen laten genieten van dit Gents Stadsbier. Op een prachtige locatie zullen wij de mensen verwennen met drankjes en lekkers. Klaar voor de job van je leven ? Contacteer ons en dan kijken we of er een klik is. Jullie gelukkig, wij gelukkig.

Wat zal je doen ?

° We beginnen met een goede voorbereiding, dit is reeds de helft van het werk. We zetten de keuken, de zaal, de bar en het terras voor opening tip top klaar om de klanten op de best mogelijke manier te ontvangen.
°Je onthaalt de klanten en geeft ze de nodige uitleg over ons concept en ons aanbod. Je neemt bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels ook weer af.
°Je ondersteunt en helpt nieuwe studenten, flexi & extra’s.
° Je denkt mee om de zaak efficiënter te maken en onze klanten een fijne beleving te geven.

Wat bieden we jou ?

Je wordt lid van onze familie. We hechten veel belang aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen dat je goed in je vel zit. Er is steeds een luisterend oor zodat we samen in de best mogelijke omgeving en sfeer kunnen werken.

steven@artevelde.be

 

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

  • Geen categorieën