De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Teamleader Antwerpen Horeca

« Le Pain Quotidien », een 100% Belgisch concept !

Sinds het ontstaan van Le Pain Quotidien focussen we ons op de bakkerij en de gemeenschappelijke tafel, waarrond convivialiteit en goed humeur centraal staan voor kleine en grote maaltijden. Dit concept kent sinds zijn begindagen een groot succes.

Ons succes berust op onze missie, onze kwaliteitsvolle producten en op het professionalisme van onze gastheren/vrouwen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die deel willen uitmaken van onze familie en ons innoverend concept.

Functie:

 • Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant.
 • Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar.
 • Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager.
 • Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader –of moeder.
 • Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne, teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op.
 • Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen.
 • Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding, motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost.
 • De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

Profiel:

o Je bent een gastheer/gastvrouw in hart en nieren.

o Je proactief en straalt een dynamische energie uit!

o Je hebt een 1e ervaring in het aansturen van een Team in de Horeca.

o Je hebt een verzorgd voorkomen.

o Je bent punctueel.

o Je bent enthousiast en stressbestendig.

Werkomstandigheden:

Je werkt in je vast « Le Pain Quotidien » bakkerij-restaurant. Je komt voortdurend in contact met onze gasten. Je werkt volgens een variabel uurrooster (beschikbaarheid tussen 7u en 19u), inclusief weekends (maximaal 3 weekends/maand) en feestdagen.

In ruil krijg je een mooi pakket bestaande uit;

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur met zeer correct startloon
 • Diverse extralegale voordelen zoals Maaltijdcheques, eindejaarpremie, eco-cheques, een netto-vergoeding, bonussysteem, hospitalisatieverzekering en 29 verlofdagen!
 • Een opleiding bij aanvang en diverse opleidingsmogelijkheden daarna.

Meer info

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat