De nr. 1 jobsite voor de horeca I Plaats GRATIS vacatures

Teamleider / Floormanager Bediening Catering @ Center Parcs – Park De Haan

Als Floormanager Bediening Catering sta je zowel dicht bij de medewerkers als bij de gasten. Jij weet als geen ander om jouw team te inspireren en coachen, zodat jullie gezamenlijk de gasten een optimale beleving bezorgen. In jouw rol rapporteer je direct aan de Assistant Catering Manager van de afdeling en ben je onderdeel van het volledige team welke nauw samenwerkt met alle medewerkers. Je hebt een passie voor eten en drinken en bent verantwoordelijk voor alle aspecten binnen het cateringgebeuren op ons mooie park!

Al van bij de start weet jij als geen ander hoe je gastenservice hoog in het vaandel draagt en wat je kan ondernemen om met jouw team tot grote successen te komen. Jij bent iemand met lef die het gastheerschap/gastvrouwschap en het commerciële luik van de functie in zich heeft. Je draagt zorg voor een efficiënte en gastgerichte afdeling. Bovendien ben je de ideale coach voor jouw medewerkers, om samen goed te presteren in een constant veranderende werkomgeving, want elke dag is anders. Je bent iemand die met het grootste gemak contacten onderhoudt binnen- en buiten de volledige afdeling. Mede dankzij de introductie voor medewerkers, “We are all Happy Family makers” en de ondersteuning van je collega’s, voel je je heel snel klaar voor deze job.

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als Floormanager Bediening Catering zie jij kansen en enthousiasmeer je ideeën om, indien haalbaar, samen verder uit te werken. Jouw team is het visitekaartje van Center Parcs en onderdeel van een unieke vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je bent een teamleider met een passie voor toerisme en gastheerschap en beschikt over een afgeronde opleiding, bij voorkeur horecagericht.
 • De floormanager is verantwoordelijk voor de dagdagelijkse gang van zaken binnen de verschillende horeca outlets.
 • Je bent een allround vakman die zich primair richt op onze gasten en de medewerkers.
 • Jouw optreden kenmerkt zich door een goede inschatting van de capaciteiten van jouw medewerkers en je creëert kansen voor hun persoonlijke ontwikkeling.
 • Je hebt meerdere jaren recente en relevante ervaring met een vergelijkbare rol,
  operationele focus en verantwoordelijkheid in een gastgerichte, commerciële omgeving.
 • Je bent fulltime beschikbaar met de flexibiliteit tot het werken in weekenden en op feestdagen en bent bij voorkeur woonachtig in de regio van het park.
 • Goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Franse taal. Mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pluspunt.

Aanbod

 • Een marktconform salarispakket in een bediendecontract met goede secundaire voorwaarden waaronder een groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques, kortingen op activiteiten en vakanties bij Sunparks en Center Parcs.
 • Gratis toegang tot de Aqua Mundo met personeelspas.
 • Ecocheques
 • Tevens een eindejaarspremie via het Horecafonds.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Hoe solliciteren?

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als Floormanager Bediening en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan door jouw CV en uitgebreide motivatie te mailen naar jobs.dehaan@groupepvcp.com.

Heb je nog vragen? Bel Kelly Castelein op het nummer 050 43 27 68.

Info over de zaak

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

Verfijn je zoektocht

Categorieën

 • Geen categorieën